Wat we hopen te zien op het jaarlijkse hardware-evenement van Amazon

amazon hardware event

We weten niet precies wat Amazon van plan is te onthullen tijdens het hardware-evenement in de herfst op donderdag, maar als de geschiedenis een leidraad is, verwachten we een vrachtwagen vol nieuwe producten.

Tijdens het evenement van vorig jaar ontketende Amazon een reeks nieuwe producten, van de voor Dolby Atmos geschikte Echo Studio en een next-gen Echo-luidspreker tot Echo Frames-brillen, de Echo Loop-ring, de Echo Dot met klok en de op kinderen gerichte Echo Gloed. Er was ook een nieuwe Eero mesh-router, een paar nieuwe Ring-camera’s, een voor Alexa geschikte oven en zelfs de aankomende Ring Fetch-hondentracker die gepland is om te werken met Amazon’s (ook aanstaande) Sidewalk-buurtnetwerk (daarover later meer ).

We wedden dat Amazon donderdag opnieuw een parade van nieuwe apparaten zal uitbrengen; we weten echter niet precies wat we kunnen verwachten.

In tegenstelling tot Google, dat vrijwel heeft getelegrafeerd wat het zal laten zien tijdens zijn eigen hardware-evenement aan het einde van de maand, is Amazon terughoudend geweest over wat het zal aankondigen tijdens zijn alleen-uitnodigende showcase, en beloofde alleen dat het zal hebben ” wat nieuws” te onthullen.

Hoewel er weinig geruchten zijn over wat we zullen doen, hebben we wel enkele gedachten over wat we zouden zien, van nieuwe Echo-speakers tot een update over de ambitieuze plannen van Amazon voor Sidewalk-netwerken van buurtformaat.

Echo-luidsprekers en -schermen

Amazon bracht vorig jaar een reeks nieuwe en bijgewerkte Echo-apparaten uit, waaronder de op muziek gerichte Echo Studio, de vernieuwde Echo-luidspreker en een 8-inch Echo Show-display. Maar er zijn een paar populaire Echo-apparaten die al een tijdje geen update hebben gezien, en we vragen ons af of ze donderdag wat aandacht zullen krijgen.

Zowel de derde generatie Echo Dot als de tweede generatie Echo Show zijn nu ongeveer twee jaar oud. De tweede generatie Echo Dot was twee jaar oud toen hij werd vervangen door de huidige versie in 2018, terwijl de tweede generatie (en volledig vernieuwde) Echo Show slechts 16 maanden oud was toen hij de eerste Echo Show opvolgde in oktober 2018.

Nu hebben we helemaal geen gefluister gehoord over een nieuwe Echo Dot of Echo Show op ware grootte, dus dit is iets van een afstandje, maar het is lang geleden (in ieder geval volgens Amazon-normen) dat een van deze apparaten heb een opfrisbeurt gezien. (Nee, de Echo Dot met klok telt niet.) Zou 2020 het jaar kunnen worden? Hmmm.

Ring-apparaten

Er is het afgelopen jaar een gestage stroom nieuwe Ring-apparaten geweest, van de Ring Doorbell 3 tot het tweede generatie Ring Alarm, terwijl het hardware-evenement van vorig jaar een nieuwe Ring Indoor Cam van $ 60 en een Stick Up Cam met een batterij van $ 100 zag. Dus wat zou Ring dit jaar kunnen koken?

Om te beginnen werd er flink gepraat over een zogenaamde Ring Doorbox die eerder dit jaar uitlekte. Volgens de lekken is de witte, rechthoekige Doorbox ongeveer zo groot als een sleutelkluis, is hij uitgerust met een knop en iets dat lijkt op een handvat of zelfs een luidsprekerrooster, en kan hij op afstand worden vergrendeld en ontgrendeld. Gefluister over de Doorbox viel samen met een Ring-enquête waarin klanten werden ondervraagd over hun interesse in een pakketbezorgbox.

We hebben Ring eerder naar Doorbox-geruchten gevraagd en kregen het standaard “niets aan te kondigen” antwoord, maar misschien zal het donderdag de dekking breken.

Een ander RIng-product dat is aangekondigd maar nog niet beschikbaar is, is Ring Fetch, de draadloze hondentracker die Amazon vorig jaar op het hardware-evenement onthulde. The Fetch zou aan een hondenhalsband worden geklikt en verbinding maken met Sidewalk, een opkomend langeafstandsnetwerk met een laag stroomverbruik. Het is een handig idee, maar we hebben geen huid of haar van de Fetch gezien sinds de aankondiging, dus misschien horen we donderdag meer.

Amazone stoep

Over Sidewalk gesproken, donderdag zou een goed moment zijn om meer details te horen over de ambitieuze plannen van Amazon voor zijn nieuwe buurtnetwerk.

Sidewalk, aangekondigd naast Ring Fetch tijdens het Amazon-hardware-evenement van vorig jaar, is (zoals we zojuist vermeldden) een low-power, langeafstandsnetwerk dat een combinatie van Bluetooth Low Energy (BLE) gebruikt, bandbreedte in het low-band 900MHz-spectrum LoRa-netwerk technologie, gebruikt met meerdere Ring-, Echo- en andere compatibele apparaten om een ​​netwerk met lage bandbreedte te creëren dat groot genoeg is om een ​​hele buurt te bestrijken.

Sidewalk kan helpen bij het oplossen van het probleem van apparaten buitenshuis, zoals bewegingssensoren en slimme lampen die zich aan de rand van een wifi-thuisnetwerk bevinden, en het soort algemene dekking bieden (in ieder geval in een buurt) dat ideaal is voor het volgen van Tegels -bijgevoegde sleutelhangers (Tile is trouwens een nieuw aangekondigde Sidewalk-partner) of Fetch-tracked pets. Hoewel Sidewalk geen netwerkactiviteiten met hoge bandbreedte kon ondersteunen, zoals het streamen van live video, verzendt het bewegingswaarschuwingen, schakelt het slimme lichten aan en uit of voert het andere taken met een lage bandbreedte uit.

Amazon heeft zojuist meer details over Sidewalk aangekondigd op maandag, waaruit blijkt dat naast bepaalde Ring-beveiligingscamera’s en schijnwerpers, “geselecteerde” Echo-apparaten kunnen fungeren als bruggen om Sidewalk-apparaten te verbinden, inclusief (zoals we zojuist hebben geleerd) Tile-trackers, om lid te worden van een Sidewalk netwerk.

Een van de grootste onbeantwoorde vragen rond Sidewalk is natuurlijk wanneer het precies zal aankomen, buiten de vage “later dit jaar” tijdlijn van Amazon. Hopelijk zal Amazon de gelegenheid van het hardware-evenement van donderdag aangrijpen om enkele harde data aan te kondigen.

0 Shares:
You May Also Like