Wat is mijn WhatsApp-nummer en gebruikersnaam? Hoe het te vinden op Android en iPhone

WhatsApp wordt maandelijks door meer dan 1,5 miljard gebruikers gebruikt. Van een kind tot een gek, WhatsApp wordt tegenwoordig door bijna elke mobiele telefoongebruiker gebruikt. In tegenstelling tot Facebook, Snapchat en Instagram is WhatsApp geen luxe maar noodzaak, en daar zijn genoeg redenen voor. We kunnen bijvoorbeeld praten over WhatsApp-betalingen, WhatsApp Business-functies, de belfunctie en meer.

Maar toch, met zoveel gebruikers die WhatsApp jarenlang dagelijks gebruikt, is het hoogst onwaarschijnlijk dat iemand het gebruik van WhatsApp volledig heeft overwonnen. Sommige mensen vinden het zelfs problematisch om erachter te komen wat de nummer en gebruikersnaam ze hebben zich aangemeld bij WhatsApp. Ik zeg niet dat het slecht is om niet op de hoogte te zijn van dergelijke bevindingen, maar we doen gewoon geen moeite om deze dingen te vinden voordat we de behoefte voelen om dit te doen.

Het is normaal om je af te vragen “wat is mijn WhatsApp-nummer en gebruikersnaam”. Als je het lastig vindt om beide dingen te achterhalen, dan is hier een gids voor je.

Deze tutorial helpt je om zowel de dingen als dat ook op zowel je Android en iOS mobieltjes.

Mijn WhatsApp-nummer en gebruikersnaam vinden op Android

OPMERKING: De stappen kunnen een beetje verschillen, afhankelijk van het gebruikte Android-apparaat en de WhatsApp-versie die je momenteel gebruikt.

Het is heel gemakkelijk om uw WhatsApp-nummer en WhatsApp-IDhoeft u slechts enkele eenvoudige stappen te volgen, namelijk de volgende.

1. Open de App-lade van uw Android-smartphone en veeg naar links of rechts om WhatsApp te lokaliseren.

2. WhatsApp openen en hier zie je alle chats die je met meerdere mensen hebt gedaan. Tik op de 3 stippen icoon gegeven bij de rechtsboven van het scherm.

3. Tik nu op de Instellingen optie die verschijnt na het tikken op 3 stippen icoon.

4. Op deze pagina ziet u uw profiel fotosommige instellingen opties gegeven door WhatsApp, en vooral jouw gebruikersnaam naast je profielfoto waar je al heel lang naar op zoek was.

5. Nu weet je hoe je je gebruikersnaam kunt vinden en je hoeft alleen nog maar het geregistreerde nummer te vinden. Tik op uw gebruikersnaam of uw profiel fotoof overal in het bovenstaande gedeelte.

6. Op de volgende pagina die wordt geopend, ziet u uw telefoonnummer binnen in de Telefoongedeelte dat is geregistreerd bij WhatsApp. Uw gebruikersnaam zal opnieuw verschijnen in de Naam sectie als u twijfelt aan degene die op de vorige pagina is weergegeven.

Maar het is niet nodig dat iedereen met wie je een gesprek hebt gehad op WhatsApp deze gebruikersnaam ziet in je WhatsApp-profiel. Als jouw contact is opgeslagen door de andere persoon, dan zien ze de naam waarmee ze je contact hebben opgeslagen in hun adresboek.

En als die persoon daarentegen je contactpersoon niet in het adresboek van zijn telefoon heeft opgeslagen, dan zullen ze zeker je gebruikersnaam zien.

Over WhatsApp-contacten gesproken, het is mogelijk om: exporteren ze indien nodig. U kunt de stappen in ons artikel hier doorlopen om te leren hoe u dit moet doen.

Voor de geregistreerde gebruikersnaam en het nummer wijzigen op je Android-apparaat, tik je gewoon op hun respectievelijke sectie en je krijgt een optie om ze te wijzigen.

Mijn WhatsApp-nummer en gebruikersnaam vinden op iOS

OPMERKING:

Zoeken naar je WhatsApp-nummer en gebruikersnaam op iOS is net zo eenvoudig als zoeken naar beide dingen op Android. Maar omdat de stappen een beetje anders zijn, is het goed om te weten hoe u ze daadwerkelijk kunt vinden.

1. Open de app-lade van je iOS-apparaat en veeg naar links of rechts om WhatsApp te zoeken en te openen.

2. De thuis scherm van WhatsApp verschijnt nu met alle chats. U moet op de tikken Instellingen icoon gegeven rechtsonder in het scherm.

3. Binnen de WhatsApp-instellingenbovenaan zie je de gebruikersnaam die je hebt geregistreerd bij WhatsApp.

4. Als je verder op je . tikt gebruikersnaamu gaat naar een ander scherm waar u uw gebruikersnaam samen met het telefoonnummer die is geregistreerd bij WhatsApp.

Nu weet je eindelijk hoe je de WhatsApp-gebruikersnaam en -nummer op iOS kunt vinden die je al die tijd hebt gebruikt.

Net als in het geval van Android-apparaten, als de andere gebruiker uw contact heeft opgeslagen, ziet hij die naam alleen op uw WhatsApp-account verschijnen. gebruikersnaam worden alleen getoond aan mensen die hebben niet opgeslagen uw contactpersoon, maar die nog steeds met u verbonden zijn op WhatsApp.

Het is ook mogelijk om zowel gebruikersnaam als nummer te wijzigen wanneer je maar wilt. Om de gebruikersnaam te wijzigen, hoeft u alleen maar op de gebruikersnaam te tikken in de Bewerk profiel sectie. Om het telefoonnummer te wijzigen, moet u de Rekening sectie in Instellingen. Tik vervolgens op Verander nummer optie om het geregistreerde WhatsApp-nummer te wijzigen.

WhatsApp houdt ook een aantal verborgen tips en trucs onder zijn hoede die je versteld zult staan.

Wat is mijn WhatsApp-nummer/gebruikersnaam: verschil in opgeslagen en niet-opgeslagen contacten

Dus, vind je het nog steeds moeilijk om je gebruikersnaam en nummer op uw iOS of Android apparaat dat u gebruikt? Ik ben er vrij zeker van dat je dat niet doet. Houd er rekening mee dat uw gebruikersnaam niet wordt getoond aan iedereen met wie u contact hebt. Het wordt alleen getoond aan die mensen die hebben niet opgeslagen uw contactpersoon in hun adresboek. En dit geldt voor zowel Android- als iOS-gebruikers.

0 Shares:
You May Also Like