Wat gebeurt er als je WhatsApp verwijdert? Dit is wat u moet weten

What Determines Facebook Friends List Order? How Your Top 6 Friends On Facebook Are Selected

Dit is wat er gebeurt als je WhatsApp verwijdert: er zijn geen grote wijzigingen in je berichten. Je kunt ze alleen niet bekijken. Wanneer u de app echter opnieuw installeert, kunt u ze herstellen met een back-up (WhatsApp staat zowel cloud- als lokale back-ups toe) en WhatsApp gebruiken zoals voorheen.

Heb je je WhatsApp verwijderd en wil je weten wat er met al je berichten en media is gebeurd?

Hoewel WhatsApp een geweldige app is, moet je het soms om verschillende redenen verwijderen. Toch is het goed om te weten wat er met al je berichten is gebeurd voor het geval je WhatsApp later opnieuw wilt installeren.

Om je nieuwsgierigheid te bevredigen, lees verder voor meer informatie over wat gebeurt er als je WhatsApp verwijdert.

Het verschil tussen het verwijderen van je WhatsApp-account en het verwijderen van WhatsApp

WhatsApp-account verwijderen versus WhatsApp-account verwijderen

Eerst en vooral is het belangrijk om op te merken dat verschil tussen het verwijderen en verwijderen van WhatsApp. Wanneer u uw WhatsApp-account verwijdert, handelt u als Thanos en klikt (of klikt u in dit geval) uw account op.

Je verschijnt niet langer als WhatsApp-contactpersoon voor iedereen die je nummer heeft. Je bent verwijderd uit groepschats, en je verliest al je berichten en berichtgeschiedenis. Je WhatsApp-aanwezigheid is volledig verdwenen. Je hebt nog steeds de mediabestanden die je op je telefoon hebt opgeslagen, maar daarnaast ben je weg van WhatsApp.

Aan de andere kant, wanneer je WhatsApp verwijdert, verwijder je het gewoon van je telefoon. Je WhatsApp-account is nog intact.

Daarom blijf je in je groepschats, uw berichtgeschiedenis wordt hersteld vanaf uw back-ups wanneer u opnieuw installeert, en je wordt nog steeds vermeld als WhatsApp-contactpersoon voor iedereen die je nummer heeft. Je krijgt ook alle berichten die tijdens je afwezigheid zijn verzonden.

Wat gebeurt er met uw oude berichten en chatgeschiedenis

Wanneer je WhatsApp verwijdert, raak je je oude berichten en chatgeschiedenis niet kwijt. Een van de beste dingen van WhatsApp is: het biedt back-ups, die kunnen worden gebruikt om uw WhatsApp-gegevens van de ene telefoon naar de andere over te zetten. Wanneer je WhatsApp verwijdert, worden je oude berichten en chatgeschiedenis op deze back-ups opgeslagen.

Hoewel WhatsApp automatische back-ups toestaat, een handmatige back-up direct voor het verwijderen is ideaal. Zo kunnen uw back-ups zo actueel mogelijk zijn.

iPhones maken een back-up van WhatsApp naar iCloud, wat het gemakkelijker maakt om het over te zetten naar een andere iPhone. WhatsApp op Android maakt elke dag om 02.00 uur een lokale back-up en maakt ook geplande back-ups naar Google Drive mogelijk.

Wanneer je klaar bent om WhatsApp opnieuw te installeren, je kunt je chatgeschiedenis herstellen met deze back-ups. Kies ervoor om uw back-ups te herstellen nadat u uw nummer heeft geverifieerd. Als je klaar bent, zul je zien dat je al je oude berichten hebt. Als u echter geen back-up van uw WhatsApp maakt, verliest u uw chatgeschiedenis wanneer u deze verwijdert.

Wat gebeurt er met uw nieuwe berichten en oproepen

Wanneer je WhatsApp hebt verwijderd, komen je nieuwe berichten en oproepen in de digitale ether terecht, om nooit meer gezien te worden!

Grapje, ze wachten op je om WhatsApp opnieuw te installeren, zodat ze naar huis kunnen komen. Aangezien je alleen WhatsApp hebt verwijderd, je krijgt je nieuwe berichten als je opnieuw installeert omdat je je account nog hebtt. Als je je WhatsApp-account echter hebt verwijderd, ontvang je geen nieuwe berichten of oproepen omdat je account niet meer bestaat.

Wat gebeurt er met uw mediabestanden

Whatsapp-mediamappen in de galerij

WhatsApp is een geweldige manier om video’s, afbeeldingen, GIF’s, spraakopnamen en zelfs documenten te delen. Gelukkig, wanneer je WhatsApp verwijdert, worden de reeds gedownloade mediabestanden niet meegenomen.

Je hebt nog steeds toegang tot je mediabestanden op je telefoon via de bestandsbeheerder van uw telefoon. Of u kunt de galerij/camerarol van uw telefoon gebruiken voor video’s en afbeeldingen, een muziekspeler voor de audio-opnamen en een documentlezer voor de documenten.

Wat gebeurt er met uw groepschats

Een van de beste dingen van WhatsApp is de groepschatfunctie. Groepschats kunnen voor alles worden gebruikt, van studeren tot het plaatsen van willekeurige foto’s van katten.

Wanneer je WhatsApp verwijdert, wordt je niet verwijderd uit je groepschats. Als u een groepsbeheerder bent, het verwijderen van WhatsApp ontneemt je ook niet je beheerdersstatus.

U kunt opnieuw installeren wanneer u maar wilt en teruggaan naar de normale gang van zaken. En als dat bedrijf grappige kattenfoto’s deelt, dan zou ik zeggen dat het zeker een belangrijke zaak is. Als je echter je WhatsApp-account verwijdert, wordt je uit al je groepschats verwijderd.

Wat gebeurt er met je profielfoto

Profielgedeelte in WhatsApp

Wanneer je WhatsApp verwijdert, is je profielfoto nog steeds zichtbaar voor degenen die je mag bekijken. Aangezien uw account nog steeds actief is, hebt u de app eenvoudig verwijderd, al je instellingen blijven van kracht. Daarom is uw profielfoto nog steeds zichtbaar, evenals uw status.

Wat gebeurt er met je laatst gezien?

Whatsapp laatst gezien-functie

De Last Seen-functie laat je contacten weten wanneer je voor het laatst op WhatsApp was. Je kunt dit uitschakelen in de instellingen. Wanneer u het uitschakelt, kunnen uw contacten uw Laatst gezien niet zien en kunt u die van hen niet zien.

Als uw Last Seen-functie echter is ingeschakeld en u WhatsApp verwijdert, ze zullen je Laatst gezien zien wanneer ze je chat bezoeken.

Wat gebeurt er met je instellingen en geblokkeerde nummers

Wanneer u WhatsApp verwijdert, uw instellingen en geblokkeerde nummers blijven hetzelfde wanneer u opnieuw installeert. Dat is nog een voordeel van WhatsApp: de dingen blijven redelijk consistent met je account, hoe vaak je de app ook verwijdert en opnieuw installeert.

De enige keer dat deze wijziging plaatsvindt, is als u besluit uw WhatsApp-account te verwijderen. Als je dit hebt gedaan, moet je helemaal opnieuw beginnen als je een nieuw account hebt gemaakt.

Wat gebeurt er met uw zichtbaarheid in contactlijsten

Zoals je inmiddels hebt begrepen, het verwijderen van WhatsApp verandert niet veel aan hoe anderen je account zien. Dit geldt ook voor uw verschijning in contactlijsten. Wanneer je WhatsApp verwijdert, wordt je nog steeds weergegeven in lijsten met contactpersonen met een WhatsApp die aan je nummer is gekoppeld.

De enige keer dat dit zou veranderen, is als je je WhatsApp-account hebt verwijderd. In dat geval zou je niet meer verschijnen als WhatsApp-contact.

Wat vinkjes betekenen in WhatsApp

Er zijn drie soorten teken op WhatsApp die elke gebruiker kent.

Enkele grijze vinkje – dit betekent dat het bericht is verzonden maar niet is ontvangen Dubbele grijze vinkjes – dit betekent dat het bericht is verzonden en is ontvangenDubbele blauwe vinkjes – dit betekent dat het bericht is gelezen

Blauwe vinkjes zijn echter niet altijd even betrouwbaar omdat: je kunt je bonnetjes uitschakelen in WhatsApp. Dit betekent dat zelfs als je een bericht hebt gelezen, het niet als blauw aangevinkt wordt weergegeven. Als je je leesbevestigingen hebt uitgeschakeld, kun je ook niet zien wanneer iemand anders je bericht heeft gelezen.

Hoe weet ik of iemand WhatsApp heeft verwijderd

Want wat we alleen maar kunnen aannemen is een zet voor privacy, er is geen manier om te zeggen wanneer iemand WhatsApp op zijn telefoon heeft verwijderd. De enige hint die je hebt is dat je ziet een enkel grijs vinkje wanneer je een bericht verzendt. Dit betekent echter niet dat ze WhatsApp hebben verwijderd. Het kan betekenen dat de persoon geen internet heeft.

Hoe WhatsApp opnieuw te installeren

Wanneer je klaar bent om WhatsApp opnieuw te installeren, download het gewoon van de App Winkel of Play Store en start de installatie. Nadat je je nummer hebt geverifieerd, kun je je oude chat herstellen met je back-ups, en je bent helemaal klaar. Het opnieuw installeren van WhatsApp is een vrij eenvoudig proces, en ook snel. Het enige dat veel tijd kan kosten, is het herstellen van een grote back-up.

Als je een Android gebruikt, kun je je oude chats herstellen vanaf de lokale back-up of Google Drive. Aan de andere kant, als je een iPhone gebruikt, zou je je WhatsApp-back-up herstellen vanuit iCloud.

Hier is een video die je laat zien hoe je WhatsApp op iPhone opnieuw kunt installeren:

Als je een Android hebt, is hier een video die je laat zien hoe je WhatsApp opnieuw installeert op Android:

Veelgestelde vragen

Hoe weten we of iemand WhatsApp heeft verwijderd?

Er is geen nauwkeurige manier om te weten of iemand WhatsApp heeft verwijderd. Het beste wat je kunt doen, is aannemen dat ze WhatsApp hebben verwijderd wanneer je slechts één grijs vinkje ziet voor berichten die je hebt verzonden. Dit is echter niet correct omdat ze misschien gewoon geen internet hebben of telefoonproblemen hebben.

Verwijdert het verwijderen van WhatsApp je uit groepen?

Het verwijderen van WhatsApp verwijdert je niet uit groepen. Je maakt nog steeds deel uit van je groepen wanneer je opnieuw installeert. Ook als u een beheerder was, je verliest je beheerdersstatus niet wanneer je WhatsApp verwijdert. Je behoudt alles en kunt er meteen weer in springen als je WhatsApp opnieuw installeert.

Raak ik chats kwijt als ik WhatsApp verwijder?

Je verliest geen chats als je WhatsApp verwijdert en back-ups klaar hebt staan. Hoewel WhatsApp automatische back-ups maakt, het is het beste om een ​​handmatige back-up te maken voordat u de installatie ongedaan maakt, zodat u een up-to-date back-up hebt voor herinstallatie. Op deze manier kunt u al uw chats behouden, zelfs wanneer u de installatie ongedaan maakt.

Kan ik WhatsApp tijdelijk deactiveren?

Je kunt je WhatsApp-account niet tijdelijk deactiveren. Je kunt de app echter zelf uitschakelen, zodat je geen berichten krijgt. Ga in Instellingen > Apps > WhatsApp en klik op Force Stop. Schakel vervolgens in de gegevensoptie Achtergrondgegevens uit om te voorkomen dat deze op de achtergrond worden uitgevoerd. Dat geeft je tijdelijk uitstel.

Wat gebeurt er als je WhatsApp deïnstalleert – Afronding

Dus, wat zou je van dit artikel vinden?

WhatsApp is een geweldige communicatie-app. Het is tenslotte een van de meest populaire die er is, maar het is niet perfect.

WhatsApp heeft zijn voor- en nadelen, net als elke app. Als je moet WhatsApp verwijderen even een pauze of adempauze nemen, dat begrijp ik volkomen. Soms is het tenslotte goed om af en toe een digitale pauze te nemen.

Nu je weet wat er gebeurt als je WhatsApp verwijdert, kun je het met een gerust hart doen. Als je deze tips leuk vindt, deel dit artikel dan gerust.

0 Shares:
You May Also Like