Wat gebeurt er als je iemand blokkeert op WhatsApp? 8 dingen om te weten

What Happens When You Block Someone On WhatsApp? 8 Things To Know

Wanneer je een persoon blokkeert in WhatsApp: je online status, Laatst gezien, statusupdates en eventuele profielfotowijzigingen zijn niet zichtbaar voor de geblokkeerde contacten. Bovendien ziet u geen van de geblokkeerde oproepen, berichten of statusupdates van de contactpersoon, omdat deze niet bij u worden afgeleverd.

Zul jij wil weten wat het betekent als je een persoon blokkeert op WhatsApp? Of misschien wil je weten of je geblokkeerd bent op WhatsApp? Hoewel WhatsApp een geweldige manier is om te communiceren, kan de verkeerde persoon het soms gebruiken om je lastig te vallen in de app.

De eenvoudige oplossing hiervoor is om ze te blokkeren. Lees verder om erachter te komen wat er gebeurt als je dat doet.

Ontdek wat er gebeurt als je iemand blokkeert op WhatsApp

Berichten worden niet bezorgd

Een afgeleverd bericht zoals te zien in WhatsApp-chatthread

Door WhatsApp-gebruikers te blokkeren, kunnen hun berichten niet bij jou worden afgeleverd. Wanneer iemand een bericht verzendt, wordt meestal weergegeven: één grijs vinkje voor verzonden, twee grijze vinkjes voor afgeleverd en twee blauwe vinkjes als het is gelezen (als die persoon zijn leesbevestiging heeft).

Wanneer een WhatsApp-contact wordt geblokkeerd, worden hun sms-berichten niet bezorgd, alleen verzonden.

Je profielfoto wordt verborgen

Contactprofiel in whatsapp

Contacten blokkeren aan WhatsApp voorkomt dat ze je profielfoto zien. Als ze proberen het fotogebied te vergroten, zien ze een melding met de tekst ‘geen profielfoto’.

Je laatst geziene zal niet zichtbaar zijn

laatst gezien indicator in whatsapp

Mensen kunnen zien wanneer je WhatsApp voor het laatst hebt gebruikt wanneer ze je chatvenster openen en de tijd voor het laatst gezien zien. Ze blokkeren voorkomt dat WhatsApp-gebruikers je Laatst gezien . zien.

Een geblokkeerd contact kan u niet bellen

Een contact bellen in WhatsApp

EEN WhatsApp blokkeren stopt elke inkomende oproep (spraak of video) van het geblokkeerde contact. Een geblokkeerd contact kan je niet bellen op WhatsApp, tenzij je de blokkering opheft.

Statussen worden verborgen

Whatsapp-statussen

Een geblokkeerd contact kan uw statusupdates niet bekijken in het statusgedeelte op WhatsApp.

Groepschats worden niet beïnvloed

Groepschat in WhatsApp

Hoewel het blokkeren van bepaalde contacten voorkomt dat ze u op de directe manier berichten kunnen sturen, hetzelfde geldt niet voor groepschats.

Als jij en die geblokkeerde persoon in dezelfde groepschat zitten, kunnen ze je nog steeds berichten sturen binnen die groep.

Je kunt geen contact met ze opnemen nadat je ze hebt geblokkeerd

Als je de telefoon van een contact op WhatsApp hebt geblokkeerd, dan je kunt ze niet bellen of berichten totdat je ze deblokkeert.

Het contact blijft op WhatsApp

Whatsapp-contactlijst

Wanneer je ervoor kiest om contacten op WhatsApp te blokkeren, het verwijdert ze niet uit je WhatsApp-contacten.

Ze zijn nog steeds beschikbaar op WhatsApp en je kunt hun contactgegevens bekijken. De enige manier om ze te verwijderen is door hun nummer uit uw adresboek te verwijderen.

Veelgestelde vragen

Als je iemand op WhatsApp blokkeert, zien ze het dan?

Als ik iemand op WhatsApp blokkeer, kan ik dan de laatst geziene persoon zien?

Als je een persoon blokkeert op WhatsApp, dan je kunt hun laatst gezien niet zien. Dit komt omdat het blokkeren elke vorm van communicatie tussen u en de geblokkeerde persoon stopt. Daarom kun je hun laatst gezien niet zien, op dezelfde manier waarop ze je laatst gezien niet kunnen zien of je berichten kunnen sturen.

Als je iemand op WhatsApp blokkeert, kunnen ze dan oude berichten zien?

Als je contacten op WhatsApp blokkeert, ze kunnen nog steeds de oude berichten in de chat zien. Oude berichten blijven onaangetast nadat u “blokkeren” voor een contact hebt geselecteerd. De enige manier om van die berichten af ​​te komen, is door ze te verwijderen. U stopt met het ontvangen van berichten nadat u de blokkeringsoptie heeft gekozen.

Als ik iemand op WhatsApp blokkeer, kan ik dan hun profielfoto zien?

Als je een persoon blokkeert op WhatsApp, kun je nog steeds de profielfoto van de contactpersoon zien. Echter, het geblokkeerde contact kan je profielfoto niet zien. Dit komt omdat wanneer je contacten blokkeert, ze niets meer kunnen zien op je WhatsApp nadat je ze hebt geblokkeerd.

Als ik iemand op WhatsApp blokkeer, kunnen ze dan zien wanneer ik online ben?

Als je een WhatsApp-gebruiker blokkeertkunnen ze niet zien wanneer je online bent. Wanneer je een WhatsApp-contactpersoon hebt geblokkeerd, kan deze bepaalde informatie niet zien. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, je profielfoto, Laatst gezien en statusupdates. U kunt ook hun online status niet zien.

Als ik iemand blokkeer op WhatsApp, kunnen ze me dan nog steeds sms’en?

Als je iemand blokkeert op WhatsApp, ze kunnen je nog steeds niet sms’en. Als u ze blokkeert, kunnen er geen nieuwe berichten worden afgeleverd. Ze kunnen nog steeds berichten verzenden op hun telefoon, maar de berichten worden niet afgeleverd en u ontvangt ze niet. Dit is wat er gebeurt als je iemand blokkeert op WhatsApp.

Wat gebeurt er als je een WhatsApp-contact blokkeert – Afsluiten

Zoals je kan zien, het blokkeren van een persoon op WhatsApp dekt al je bases.

WhatsApp is niet de enige app met een geweldige blokkeringsfunctie. Instagram heeft ongetwijfeld ook een geweldige. Dit is wat er gebeurt wanneer je iemand blokkeert op Instagram.
Of het nu WhatsApp of Instagram of Facebook is, onthoud de macht ligt in jouw handen om te blokkeren wie je nodig hebt voor uw gemoedsrust.

0 Shares:
You May Also Like