Wat een verschil maakt de zon

ring solar floodlight front

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Helderder en duurzamer dan het conventionele batterijmodel Kan uitstekend worden geïntegreerd met Ring’s camera’s en andere smarthome-apparatenEenvoudig te installeren en in te stellen

nadelen

Zonnepaneelsnoer kan lastig te verbergen zijnSommige instellingen zijn een beetje verwarrend

Ons oordeel

Ring voegt zonne-energie en een oplaadbare batterij toe aan zijn slimme schijnwerper, en de resultaten zijn zonnig en helder.

Als je ruimte en zonlicht hebt, is de Ring Solar Floodlight het best monteerbare Ring-smartlicht dat het waard is om te kopen. Het is niet categorisch anders dan de slimme schijnwerper die ik vorig jaar heb beoordeeld, maar de toevoeging van een verwijderbare batterij en een zonnepaneel lost wat verreweg mijn grootste klacht was: de afhankelijkheid van gigantische D-batterijen voor eenmalig gebruik.

Het is zoveel beter, ik weet niet waarom Ring niet met zonne-energie begon. Ja, de schijnwerper op zonne-energie kost bijna twee keer zoveel ($ 90 versus $ 50), maar als je rekening houdt met de kosten van batterijen gedurende de veronderstelde levensduur van het apparaat – en niet is inbegrepen bij je eerste aankoop van het D-cel-aangedreven model – het is eigenlijk een wasbeurt. Bovendien hoef je niet op een ladder te klimmen om ze te verwisselen als ze dood gaan, of je hoeft je niet schuldig te voelen dat je ze in de prullenbak gooit als ze op zijn.

Kleine veranderingen maken een groot verschil

Zet de twee modellen naast elkaar en je zult geen waarneembaar verschil tussen hen zien; ze zijn in wezen identiek, afgezien van hun krachtbronnen. In feite past het niet-zonnemodel op dezelfde beugel die ik eerder had geïnstalleerd voor de batterij.

ringbatterij versus ringzonneschijnwerper

Hoewel het uiterlijk hetzelfde is, maakt de overstap van batterijen naar zonne-energie een enorm verschil. Ten eerste is het hele apparaat veel lichter omdat er geen vier D-batterijen in zitten. Het is een kleinigheid, aangezien de meeste schijnwerpers waarschijnlijk aan een balk of de zijkant van een huis worden bevestigd, maar het geeft enige gemoedsrust dat het niet omvalt en op iemands hoofd terechtkomt.

Afgezien van het risico op hoofdletsel, biedt het gebruik van een oplaadbare lithium-ionbatterij twee enorme voordelen ten opzichte van het conventionele batterijmodel: hogere maximale helderheid en probleemloze bewaking. De Floodlight Solar biedt 1.200 lumen in vergelijking met de 600 lumen op het batterijmodel, maar net zo belangrijk, u hoeft niet te prutsen met uw instellingen om de levensduur van de batterij te verlengen.

ring zonneschijnwerperpaneel

De batterij van de schijnwerper gaat een jaar mee bij ‘normaal gebruik’, wat Ring beschrijft als ‘8-10 lichtactiveringen per dag bij helderheid van niveau 8, duur van 20 seconden’. Ring raadt daarom aan de batterij van de schijnwerper op een lagere helderheid dan de maximale helderheid te houden om de batterij te sparen, wat niet ideaal is. Als zodanig was ik me zeer bewust van hoe fel het licht was ingesteld en hoe vaak het werd geactiveerd, en mijn angsten bleken terecht te zijn. Zelfs met de helderheid teruggebracht tot de aanbevolen niveaus, gingen de batterijen in de schijnwerper slechts acht maanden mee.

Eenvoudige installatie en moeiteloze bediening

De installatie van de Solar Floodlight is vrij eenvoudig, hoewel je wat ruimte en een boormachine nodig hebt, net als bij de rest van Ring’s apparaten. Zowel de camera als het zonnepaneel hebben een straal nodig voor ondersteuning, en je moet ervoor zorgen dat er voldoende zon is (een zuidelijke belichting is het beste in Noord-Amerika). Ik moest mijn zonnepaneel na een paar dagen verplaatsen, omdat de overhangende schaduw net genoeg licht tegenhield.

ring zonneschijnwerper snoer

Het snoer zit vast aan het zonnepaneel en is vrij lang. Dat is goed als je het om de hoek van een veranda moet slingeren om een ​​zonnestraal te vangen, zoals ik moest doen, maar het betekent ook dat je creatief moet zijn met het verbergen van de kabel. Ik heb het grootste deel van de extra draad achter het paneel kunnen wikkelen, maar het is nog steeds goed zichtbaar onder bepaalde hoeken. Je hebt ook nietjes of spijkers nodig om ervoor te zorgen dat het gedeelte dat naar het licht loopt netjes is. Het zou ideaal zijn als Ring een manier zou vinden om een ​​zonnepaneel te integreren dat groot genoeg is om de batterij van stroom te voorzien, zoals het doet met zijn padverlichting.

Als het eenmaal is geïnstalleerd, is het instellen een fluitje van een cent, vooral als je al een Ring Bridge hebt. (Als je dat niet doet, moet je de bundel kopen, want het licht is niet erg slim zonder.) Het enige wat je hoeft te doen is de QR-code scannen en de app zal het apparaat herkennen en je door de verschillende instellingen leiden. Ring heeft een aantal hiervan gestroomlijnd, maar er zijn nog steeds nogal wat schermen en menu’s om doorheen te springen om de gevoeligheid, helderheid en schema’s aan te passen. Het is beter dan het was, maar het is nog steeds een beetje verwarrend om met apparaten en groepen te werken.

instellingen voor ringschijnwerpers

Met de bridge kunnen de slimme lampen van Ring worden gekoppeld aan elk ander Ring-apparaat, maar ze zijn het slimst als ze in de buurt van een ander apparaat zijn. Ik heb onlangs een Spotlight Cam voor mijn achtertuin gekocht en de twee apparaten werken ongelooflijk goed samen, waarbij de camera opneemt wanneer de schijnwerper beweging detecteert en beide mijn achtertuin in het licht baadt wanneer een van beide beweging detecteert. Dit is natuurlijk niets nieuws voor het model op zonne-energie, maar de oplaadbare batterij laat het licht zijn volledige potentieel waarmaken.

Op zichzelf zou bewegingsdetectie voor de meeste mensen goed genoeg moeten zijn. Ring biedt nog steeds drie belangrijke gevoeligheidsinstellingen, maar een nieuwe schuifregelaar voegt vijf stappen toe voor meer gedetailleerde detectie. Ik merkte geen enorm verschil in de waarschuwingen die ik kreeg, maar het algoritme van Ring wordt steeds beter. Ik kreeg bijvoorbeeld lang niet zoveel zonlicht- en schaduwtriggers als met de oude schijnwerper.

Maar het grootste verschil tussen de zonne- en batterijmodellen zit in het daadwerkelijke licht. Zonder de zorgen over de batterij voelt de schijnwerper nu als een onderdeel van een heel systeem. Als mijn deurbelvideo bijvoorbeeld beweging detecteert, gaat de schijnwerper aan de achterkant branden om een ​​volledige omtrek van verlichte beveiliging te creëren, een instelling die ik op het batterijmodel heb uitgeschakeld nadat ik merkte dat de levensduur van de batterij te snel afnam. Omdat de batterij altijd wordt opgeladen, kan ik de helderheid zonder zorgen op het maximum zetten.

Moet je een Ring Solar Floodlight kopen?

Als je een Ring Smart Lighting-systeem wilt bouwen, is de Solar Floodlight een geweldige plek om te beginnen. Hij is helderder en lichter dan het origineel en sluit mooi aan op je andere Ring-apparaten zonder beperkingen op het gebied van stroomvoorziening. Door het zonnepaneel kan het wat langer duren om te installeren en betaal je een kleine premie, maar de kleine voordelen van zonne-energie tellen enorm mee.

0 Shares:
You May Also Like