Wat betekent Facebook-gebruiker? Mysterie opgelost!

Wat betekent Facebook-gebruiker? Je hebt deze term waarschijnlijk gezien terwijl je door je oude gesprekken scrolde. Facebook-gebruiker is eigenlijk gewoon een stand-in-term die Facebook gebruikt om gesprekken te labelen met gebruikers die accounts hebben gedeactiveerd of verwijderd.

Je kijkt dus naar je Facebook Messenger en scrolt door je gesprekken. Plots zie je iets merkwaardigs: een lege chatbox zonder een profielfoto erop.

Vreemd genoeg heeft het mysterieuze profiel niet eens een naam. Alleen de woorden ‘Facebook-gebruiker’ is geschreven waar de naam hoort te gaan.

Wat gebeurt hier precies? Waarom is er geen naam en profielfoto? Wat betekent ‘Facebook-gebruiker’? en moet je op je hoede zijn wanneer? zie je dit?

Wat betekent Facebook-gebruiker?

Als je een ziet profiel zonder foto dat heet gewoon Facebook gebruikerhet betekent gewoon dat de eigenaar van dit profiel een account heeft dat is momenteel niet levend.

Dit account kan niet worden bekeken omdat de eigenaren dat zijn niet meer op Facebookof tijdelijk of permanent.

Hier is een gedetailleerde uitleg van de twee redenen waarom Facebook-gebruiker wordt weergegeven in plaats van de naam.

Gedeactiveerd account

Als een account is gedeactiveerd, zal het profiel niet langer zichtbaar zijnmaar alle gegevens en informatie zullen nog steeds worden opgeslagen voor het geval het account opnieuw wordt geactiveerd. Andere gebruikers kunnen echter niet naar het profiel zoeken, noch naar de tijdlijn van de gebruiker of een van de geüploade media kijken.

Berichten die naar de contacten van de gebruiker zijn verzonden, worden echter nog steeds opgeslagen op de apparaten van laatstgenoemde. In feite kan een chatgesprek nog steeds worden bekeken, behalve de naam van de gedeactiveerde gebruiker wordt vervangen door ‘Facebook-gebruiker’. Ze zullen ook hebben geen fotoanders dan de profielfoto van Facebook.

Zodra de persoon zijn account opnieuw heeft geactiveerd, oorspronkelijke profielnaam vervangt ‘Facebook-gebruiker.

Account verwijderd

Een verwijderd account is wanneer de gebruiker besluit om: permanent deel met hun Facebook-account. Als dit gebeurt, is het account niet langer herstelbaar.

Bijgevoegde Facebook-apps zijn niet langer bruikbaar, zoals Facebook Messenger, en andere accounts die zijn geregistreerd met het Facebook-account zullen ook worden verwijderd. Video’s en foto’s geüpload, berichten gemaakt of gedeeld, en eigenlijk alles op het account zal zijn permanent verwijderd.

Net als bij gedeactiveerde gebruikers worden berichten die verwijderde accounts naar hun contacten zijn gestuurd, nog steeds opgeslagen op de apparaten van laatstgenoemden. Dit betekent dat zelfs als een gebruiker zijn account verwijdert, je nog steeds in staat bent om: toegang tot uw gesprek met die gebruiker, zij het onder de naam ‘Facebook-gebruiker’.

Het enige echte verschil tussen een verwijderd account en een gedeactiveerd account is dat de gedeactiveerd account kan opnieuw worden geactiveerd wanneer de gebruiker dat wil. Beide zullen echter verschijnen als Facebook gebruiker op Messenger naar elk contact waarmee ze een gesprek hadden.

Ben ik geblokkeerd door het profiel van de Facebook-gebruiker?

Het korte antwoord is nee, je bent waarschijnlijk niet geblokkeerd. Nogmaals, de gemakkelijkste verklaring is dat de gebruiker gewoon gedeactiveerd of verwijderd hun rekening.

Er zijn echter een paar manieren waarop dit kan lijken op geblokkeerd worden, zoals de gebruiker niet verschijnen op je vriendenlijstniet kunnen vind ze in de zoekbalken niet kunnen berichten sturen naar hen.

Er zijn veel andere dingen die u kunt controleren om te zien of u door een gebruiker bent geblokkeerd. Hier zijn enkele voorbeelden:

Je kunt ze niet vinden in de lijst van je vriendenJe kunt ze niet taggen in berichtenJe kunt ze niet uitnodigen voor groepen of evenementenHun berichten verschijnen niet langer in je FB-feedZe kunnen niet worden gevonden in FB-zoekopdrachtFacebook staat je niet toe om berichten te verzenden aan henHun profielpagina geeft ‘niet beschikbaar’ weer wanneer u deze probeert te bekijken

Als je denkt dat een vriend je op Facebook heeft geblokkeerd, vraag dan gewoon een wederzijdse vriend om te controleren hun profiel met hun account. Als ze niet zijn geblokkeerd, zullen ze zie nog steeds het profiel. Dit blijkt meestal behoorlijk succesvol, tenzij ze ook zijn geblokkeerd.

Facebook-gebruiker uitleggen

De volgende keer dat je je afvraagt ​​wat Facebook-gebruiker betekent, maak je geen zorgen. Het is gewoon een naam die Facebook geeft aan de overblijfselen van accounts die momenteel niet actief zijn.

De persoon heeft je niet geblokkeerd en het is ook geen kwaadaardig virus – ze hebben gewoon hun account gedeactiveerd of verwijderd uit eigen vrije wil.

Vond je dit artikel leuk? Als je vragen hebt, aarzel dan niet om ze te stellen in de reacties hieronder!

0 Shares:
You May Also Like