Waarom betalen voor Paramount+ als je het kunt krijgen? free?

Paramount+

De afgelopen jaren weten slimme snoersnijders Paramount + (de service die voorheen bekend stond als CBS All Access) te krijgen zonder een cent te betalen.

Vrijwel elke maand deelt Paramount (het mediabedrijf dat voorheen bekend stond als ViacomCBS) coupons uit voor een maand lang free service, geldig voor zowel nieuwe als terugkerende abonnees. Zolang je nog geen actief abonnement hebt, kun je deze coupons herhaaldelijk inwisselen en nooit betalen voor Paramount+. De codes werken zelfs met Paramount+ Premium, dat beperkte advertenties heeft en een live lokale CBS-stream biedt.

Deze week kondigde Paramount+ een nieuwe promotie aan die me even deed denken dat het bedrijf van tactiek aan het veranderen was: Door de code in te voeren VERJAARDAG bij het afrekenen kun je drie maanden lang ofwel het Essential-abonnement krijgen voor $ 1 per maand (was $ 5 per maand) of het Premium-abonnement voor $ 2 per maand (was $ 10 per maand). Beide deals zijn geldig t/m 7 maart.

Maar terwijl Paramount zijn verjaardagsuitverkoop luid promoot met persvoorlichting en een promovideo, heeft het bedrijf ook stilletjes zijn . voortgezet free aanbod parallel. (De huidige code, per Doctor of Credit, is TUSSEN.) Tenzij je een extreme Paramount+-enthousiasteling bent, moet je waarschijnlijk de verjaardagsaanbieding overslaan en in plaats daarvan bij de freebies blijven.

Free is beter dan goedkoop

Ik schreef er voor het eerst over free coupons in oktober 2020, toen de dienst nog CBS All Access heette. Het proces om ze in te wisselen is sindsdien niet veranderd, maar hier is een opfriscursus:

Log in op primordialplus.com (of maak een account aan als je er nog geen hebt). Belangrijk: deze coupon werkt alleen op de Paramount+ website. Meld u niet aan met de Paramount+ app.Selecteer het Premium-abonnement en zorg ervoor dat u maandelijkse facturering kiest.Ga naar de laatste afrekenpagina en zoek het vak met de tekst ‘Uw abonnement’. Klik op de blauwe ‘Heeft u een couponcode?’ link en voer vervolgens uw coupon in (momenteel TUSSEN) in het vak. Controleer of uw proefaanbieding één maand toont freeen dat de totale kosten $ 0 zijn, voordat u het abonnement bevestigt.

Paramount+ free code

Jared Newman / IDG

Je hoeft geen nieuwe abonnee te zijn om deze in te wisselen free Paramount+ codes, maar je kunt ze niet toevoegen aan een actief abonnement. In plaats daarvan moet u uw abonnement laten verlopen voordat u een nieuwe code invoert.

Om te voorkomen dat u automatisch wordt gefactureerd na uw free maand is voorbij, annuleer uw abonnement een dag na het aanmelden. (Ik heb ontdekt dat als je onmiddellijk annuleert, het de . teniet doet free proefversie.) U krijgt nog steeds de volledige maand en uw abonnement wordt aan het einde automatisch opgezegd.

Mijn favoriete tactiek om te onthouden om te annuleren? Gebruik de “Snooze”-functie in Gmail voor de bevestigingsmail van Paramount+, maar je kunt ook gewoon een item aan je agenda toevoegen of de stemassistent van je telefoon of je slimme luidspreker vragen om een ​​herinnering voor je in te stellen.

Paramount+ accountpagina

Jared Newman / IDG

U kunt online annuleren via de Paramount+ accountpagina. Om de opzegging te voltooien, moet u het aanbod van Paramount voor 50 procent korting op twee maanden afwijzen en vervolgens een reden geven waarom u het abonnement beëindigt. (Ik zeg meestal gewoon dat het te duur is. Welke streamingdienst is dat niet?)

Zodra uw abonnement verloopt, kunt u het proces opnieuw herhalen. De website Doctor of Credit heeft een pagina die vaak de laatste code vermeldt, en ik plaats ze meestal in mijn Cord Cutter Weekly-nieuwsbrief wanneer er nieuwe binnenkomen.

Zal de free codes als laatste?

Ik weet niet of Paramount+ zal blijven aanbieden free coupons in de toekomst – het bedrijf heeft niet gereageerd op een verzoek om commentaar op zijn strategie – dus het overslaan van de meer algemeen gepromoot verjaardagsuitverkoop is een beetje een gok. Toch is het vermeldenswaard dat Paramount+ in het verleden kortingen heeft aangeboden, alleen om zijn free couponpatroon voor degenen die het aas niet hebben gegrepen.

Toen het vorig jaar voor het eerst veranderde van CBS All Access, stond Paramount+ klanten bijvoorbeeld toe een eenjarig abonnement te kopen voor $ 30 met advertenties of $ 50 zonder – in beide gevallen een korting van 50 procent. Iedereen die die deal aannam, heeft de vele gemist free- maandcoupons die zijn gevolgd.

Ook de free couponstrategie lijkt goed te hebben uitgepakt voor Paramount. In een persbericht zegt het bedrijf dat het zijn groeidoelstellingen voor het eerste jaar voor Paramount+ heeft overschreden na de rebranding van de dienst van CBS All Access in maart 2021, en vorig jaar eindigde met 32,8 miljoen abonnees. In mijn vorige berichtgeving zei het bedrijf dat het veel succes had om van freebie-nemers betalende klanten te maken.

Dat is logisch voor mij. Op voldoende grote schaal is het gemakkelijk voor te stellen dat miljoenen mensen niet de moeite nemen om te annuleren, zonder dat te weten freecoupons van -maanden komen regelmatig voor, of houden echt van Paramount+ genoeg om te voelen dat de volledige prijs gerechtvaardigd is. En hoewel ik blijf volhouden dat je niet voor Paramount+ moet betalen, ben ik me er terdege van bewust dat mijn zeepkist niet bijzonder groot is.

Maar voor degenen onder ons die het weten, is dat misschien het beste.

Jared Newman behandelt persoonlijke technologie vanuit zijn afgelegen buitenpost in Cincinnati. Hij publiceert ook twee nieuwsbrieven, Advisorator voor technisch advies en Cord Cutter Weekly voor hulp bij het weggooien van kabel- of satelliet-tv.

0 Shares:
You May Also Like