Waak over je huis met Eufy’s SoloCam E20 voor $ 70

solocame20

Eufy’s goedkope beveiligingscamera voor buiten is vandaag $ 30 korting. Amazon verkoopt de EufyCam E20 voor $ 70, een daling van $ 100. Om de volledige korting te krijgen, moet je de kassacode gebruiken EUFY8130en klik op de coupon van $ 10 onder de prijs op de productpagina.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de SoloCam E20 een stand-alone beveiligingscamera voor buiten. Het heeft 8 GB ingebouwde lokale opslag met AES-128-codering. Het wordt ook geleverd met een ingebouwde 6.700 mAh-batterij die tot 120 dagen meegaat op een enkele lading.

De camera ondersteunt tweerichtingsaudio en heeft een alarm van 90 dB om indringers te waarschuwen. Om de elementen te weerstaan, heeft Eufy IP65 weersbestendigheid toegevoegd, wat betekent dat het beschermd is tegen stof en zware regen. De camera ondersteunt 1080p video-opname en nachtzicht, en maakt via Wi-Fi verbinding met uw thuisnetwerk voor toegang op afstand.

Eenmaal verbonden met wifi heb je toegang tot je camera via je smartphone, of bedien je hem met je stem met Amazon’s Alexa en Google Assistant. Spraakbesturing vereist een compatibel smartdisplay zoals een Echo Show of Google Hub.

Zoals je zou verwachten van een slimme camera, kun je aangepaste beveiligingsdetectiezones instellen en heeft hij nachtzicht om vast te leggen wat er in het donker in huis gebeurt.

Onder de streep? Dit ziet eruit als een vuile buitencamera van een bekend merk en gaat vandaag de dag voor een prima prijs.

[Today’s deal: Eufy SoloCam E20 for $70 with coupon and checkout code at Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like