Waak over je huis met de videodeurbel van Eufy Security voor $ 100

eufysecurity

Ding Dong! De dealspagina van Amazon roept. Op dit moment verkoopt EufyHome via Amazon de Eufy Security-videodeurbel voor $ 100. Dat is net iets hoger dan het laagste punt ooit van $ 97,49 dat we eind augustus zagen, en deze deurbel wordt meestal verkocht voor ongeveer $ 120.

De videodeurbel biedt 1080p-beeldopname, lokale opslag in plaats van cloud, tweerichtingsaudio en een menselijke detectiefunctie om valse positieven te verminderen. We hebben deze deurbel niet beoordeeld, maar Amazon-gebruikers zijn er dol op. Het enige om op te merken is dat deze deurbel afhankelijk is van uw huisbedrading. Er is een versie op batterijen, maar deze is het niet.

De videodeurbel van Eufy werkt met slimme Alexa- en Google Assistant-schermen, zodat je kunt zien wie er voor de deur staat in plaats van altijd je telefoon te gebruiken. Het heeft ook drie directe reacties die u kunt instellen om te reageren op bezorgers en dergelijke. Voor extra veiligheid kunt u met de deurbel drie seconden aan video bekijken voordat Eufy’s eerste waarschuwing wordt gegeven, zodat u een beslissing kunt nemen als u scheldwoorden vermoedt.

De Eufy Security Video Doorbell ziet eruit als een solide optie voor beginnende smart home-enthousiastelingen, en vandaag is hij beschikbaar voor een fantastische prijs.

[Today’s deal: Eufy Security video doorbell for $100 at Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like