Voordelige en betrouwbare draadloze videobewaking, binnen en buiten

ring stickup cam installed

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Voordelige buitenbewaking, zelfs met het optionele zonnepaneel toegevoegd 1080p resolutie en zeer goed nachtzicht Nauwe integratie met Ring’s brede ecosysteem voor huisbeveiliging

nadelen

Grove bewegingsdetectiezones Abonnement vereist om opgenomen video te bekijken De webportal van Ring geeft geen live video weer

Ons oordeel

Ring is niet de meest geavanceerde beveiligingscamera voor binnen en buiten, maar de Stick Up Cam Battery biedt veel waarde, vooral voor degenen die het bredere Ring-ecosysteem hebben gekocht.

De Ring Stick Up Cam, nu in de derde generatie, kan binnen of buiten worden ingezet. Hij werkt op batterijvoeding, wat betekent dat je hem bijna overal kunt inzetten waar je wifi-netwerk kan komen, en hij kan worden aangesloten op een optioneel maar goedkoop zonnepaneel. Hij is vrijwel identiek aan de Ring Indoor Cam die ik iets meer dan een week geleden heb getest, zowel qua vormfactor als qua specificaties, maar de batterij en de weerbestendige behuizing van de Stick Up Cam voegen $ 40 toe aan de prijs.

Er zijn wifi-beveiligingscamera’s voor binnen en buiten van hogere kwaliteit op de markt, maar de Ring Stick Up Cam kost half zoveel als de Arlo Pro 3 die bovenaan onze lijst staat, en die moet je kopen camera in een two-pack van $ 500 met een slimme hub (add-on Arlo-camera’s kosten elk $ 200). Er zijn zeker grote voordelen aan het product van Arlo, maar ze doen er niet toe als u het product in de eerste plaats niet kunt betalen.

Aan de andere kant moet je een abonnement nemen om toegang te krijgen tot de door beweging geactiveerde video-opnamen van de Ring Stick Up Cam ($ 3 per maand/$ 30 per jaar voor één Ring-camera, of $ 10 per maand/ $ 100 per jaar voor een onbeperkt aantal). Zonder abonnement kun je alleen live video streamen vanaf de camera, en alleen naar de Ring-app. De Arlo Pro 3 neemt video op op zijn 2TB aan lokale opslag. Arlo biedt abonnementen aan om extra functies te ontgrendelen, maar je hebt er niet een nodig om alleen opgenomen videoclips te bekijken.

Ik besprak de nieuwe privacybescherming van Ring en de manier waarop Ring-camera’s aansluiten bij het bredere Ring-huisbeveiligingsecosysteem in mijn recensie van de Ring Indoor Cam, dus ik zal mezelf hier niet herhalen, behalve dat er maar weinig concurrenten zijn die het kunnen verslaan, vooral bij deze prijzen (klik hier als je daar meer over wilt lezen).

achterkant van ring stick up cam

Functies van Ring Stick Up Cam-batterij

De Stick Up Cam is iets groter dan zijn neef voor binnenshuis, meet 3,82 inch lang en 2,36 inch in diameter zonder standaard (vergeleken met respectievelijk 2,95 inch en 1,81 inch voor het indoormodel). Hij kan op elk vlak oppervlak werken, zoals een tafelblad, of je kunt de draaivoet losmaken en weer aan de achterkant bevestigen, zodat je hem aan een muur kunt bevestigen. Je hebt een accessoire van $ 20 nodig om de camera aan een plafond te monteren – dat is prijzig, zelfs als het wordt geleverd met alle schroeven en gereedschappen die je nodig hebt.

Door een voet in bajonetstijl te draaien, krijgt u toegang tot de verwijderbare batterij van de camera, en Ring biedt een stelschroef die voorkomt dat een dief er terloops aan kan haken. Een tweede stelschroef kan worden gebruikt om het moeilijker te maken om de camera uit de houder te halen wanneer deze aan een muur is bevestigd. In tegenstelling tot Ring’s Video Doorbell 2 hebben beide schroeven echter een Philips-kop. De deurbel van het bedrijf maakt gebruik van een Torx-kopschroef, waardoor een gereedschap nodig is dat dieven minder snel in hun zakken hebben.

bewegingsdetectiezones

Het binnen-/buitenmodel levert dezelfde 1080p-resolutie als het goedkopere binnenmodel, maar heeft een iets smaller gezichtsveld: 110 graden horizontaal en 57 graden verticaal, vergeleken met respectievelijk 115 en 60 graden voor de Indoor Cam. Maar de bewegingsdetectiezones zijn grover: u kunt drie wigvormige detectiezones in- of uitschakelen en u kunt de gevoeligheid van de actieve zones als geheel aanpassen, maar u kunt de breedte of diepte van de wiggen niet aanpassen .

De Stick Up Cam Battery heeft dezelfde single-band (2,4GHz) wifi-adapter aan boord, maar die frequentieband levert over het algemeen een groter bereik. Dat is belangrijk als je de camera buitenshuis installeert, dus ik zal er niet over klagen. Zoals je misschien al geraden had, is er geen optie voor bekabeld ethernet (of stroomvoorziening).

Ring zegt dat de Stick Up Cam Battery “bij normaal gebruik maanden kan duren tussen opladen”, maar laten we eerlijk zijn; zelfs als dat zo is, schrijft de wet van Murphy voor dat de batterij op het slechtst mogelijke moment kapot gaat, bijvoorbeeld net voordat een indringer een voet op uw eigendom zet. En hoe meer tijd er verstrijkt tussen de oplaadbeurten, hoe groter de kans dat u vergeet het te controleren.

Gelukkig verkoopt Ring een goedkoop zonnepaneel ($ 50) dat je in de buurt van de camera kunt monteren, zodat de batterij altijd vol blijft, en zo heb ik het getest. Het zonnepaneel van Ring is 7,75 hoog en 5,5 breed en 0,5 inch dik. Het maakt verbinding met de camera met een weerbestendige vatconnector aan het uiteinde van een kabel van 3 meter. (Als je de Stick Up Cam vergelijkt met de meer geavanceerde Arlo Pro 3-beveiligingscamera, is het vermeldenswaard dat het zonnepaneel van Arlo $ 80 kost.)

ring zonnepaneel

Als onderdeel van de Amazon-familie is het vanzelfsprekend dat Ring’s camera’s compatibel zijn met Amazon’s Echo smart-displays, dus je kunt video van de camera streamen door het Alexa te vragen. Als je een Google Home-gebruiker bent, zijn de camera’s van Ring ook compatibel met Google Assistant.

Waar het op neerkomt:

Ik was in staat om de Stick Up Cam Battery op de privéweg voor mijn huis te plaatsen, op 50 meter van het dichtstbijzijnde knooppunt van mijn mesh-wifi-router. Dat is waarschijnlijk het harige randje van wat de camera kan leveren: de apparaatgezondheid van de Ring-app rapporteerde een RSSI (Ontvangen signaalsterkte) van -67, vergeleken met -30 voor de Indoor Cam die in mijn garage is gemonteerd, op minder dan 3 meter van mijn router (lagere cijfers zijn beter op deze schaal).

ring stick up cam zonne-livestream

De Stick Up Cam leverde op die afstand geen perfecte resolutie en de tweerichtingsaudio was een beetje vervormd, maar de kleuren waren levendig, het nachtzicht was indrukwekkend en de camera had geen probleem om me bewegingsmeldingen te sturen en beweging op te nemen. geactiveerde gebeurtenissen. Ring raadt aan om 2 Mbps uploadbandbreedte te hebben voor optimale prestaties, wat voor gebruikers met kabel- of glasvezelbreedband een gemakkelijke lat zou moeten zijn om te wissen. Voor DSL-abonnees is het veel moeilijker om aan die eis te voldoen.

Als je niet de geavanceerde verfijning nodig hebt van de absoluut beste beveiligingscamera’s die buitenshuis kunnen worden ingezet (de Arlo Pro 3, Arlo Ultra, Deep Sentinel of Nest Cam IQ), of als je die dure camera gewoon niet kunt betalen hardware, is de Ring Stick Up Cam een ​​onverslaanbare waarde – en ik raad ten zeerste aan om Ring’s zonnepaneel erbij te nemen. Je krijgt niet de superhoge resolutie of flitsende AI-functies, maar je krijgt een heel goed product – en dat geldt dubbel als je al andere Ring-apparaten in je huis hebt geïnstalleerd.

0 Shares:
You May Also Like