Voor $ 145 is onze favoriete goedkope robotstofzuiger nog nooit zo goedkoop geweest

ilife a4s pro

Of je nu teruggaat van het strand of de zandbak, het opruimen van zand van de vloer is een ongelukkig neveneffect van de zomer. Waarom het proces niet automatiseren met een ongelooflijk betaalbare robotstofzuiger? Je kunt de ILife A4S Pro krijgen voor $ 144,49 op Amazon. Dat is ongeveer $ 25 korting op de meest recente prijs, en het laagste punt ooit. Niet slecht voor onze favoriete budgetrobotstofzuiger.

We hebben de A4s Pro in juni getest, met 4,5 van de 5 sterren en een Editors’ Choice award. “De iLife A4s Pro is een krachtige robotstofzuiger zonder franje die je vloeren goed zal reinigen zonder veel geld uit je portemonnee te zuigen”, zeiden we.

Wat we zo leuk vinden aan deze stofzuiger is de eenvoud. Het wordt niet al te ingewikkeld met functies zoals mapping op meerdere niveaus. Het heeft eenvoudige bediening en vereist geen smartphone-app om aan de slag te gaan. Je laadt hem gewoon op, drukt op de knop en hij gaat.

De stofzuiger biedt een maximale zuigkracht van 2.000 Pa, wordt geleverd met een afstandsbediening en werkt goed op harde vloeren en tapijten met een middelhoge pool.

ILife heeft ook een garantie van 12 maanden op de A4s Pro, en het bedrijf biedt telefonische klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur Centrale tijd als er iets misgaat.

De A4s Pro is een uitstekende robotstofzuiger, vooral voor deze prijs. Hoewel het misschien geen bekende naam is, is het niet voor niets een van onze favorieten.

[Today’s deal: ILife A4s Pro robot vacuum for $144.49 on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like