Voeg smarts toe aan uw verlichting met deze Kasa 3-standenschakelaarset voor $ 33

kasa3wayswitch

Slimme schakelaars zijn geweldig, maar je kunt niet zomaar iets in een driewegschakelaar laten vallen die een licht op twee verschillende locaties aan- en uitzet. Vandaag verkoopt Amazon de Kasa Smart driewegschakelaarkit van TP-Link voor $ 33, een daling van de adviesprijs van $ 45 en in feite de beste prijs die we tot nu toe in 2021 hebben gezien. (De kit bereikte $ 32,44, slechts cent minder dan deze deal, voor slechts een dag of twee onlangs.)

TP-Link Kasa slimme apparaten hebben geen hub nodig, wat geweldig is. In plaats daarvan maken ze rechtstreeks verbinding met uw wifi-thuisnetwerk via de Kasa-smartphone-app. Je bent ook vrij om de schakelaars normaal te gebruiken zonder bang te zijn dat je de installatie voor slimme functies opnieuw moet doen, in tegenstelling tot de slimme lampen van Kasa. Vaak moeten Kasa-apparaten echter worden gereset na een black-out.

Eenmaal geïnstalleerd, kunt u met een slimme Kasa-schakelaar schema’s instellen om de lichten aan en uit te zetten, of een “afwezigheidsmodus” inschakelen die willekeurig lichten in- en uitschakelt om de aanwezigheid van iemand in huis te simuleren. Je kunt je schakelaar ook op afstand bedienen als je wilt dat het licht aangaat wanneer je thuiskomt, of Amazon’s Alexa of Google Assistant gebruiken om de lampen rond te sturen met je stem als je eenmaal bent gaan zitten.

Als u een driewegschakelaar of zelfs twee enkelpolige schakelaars heeft, is deze kit nu beschikbaar voor een goede verkoopprijs.

[Today’s deal: Kasa three-way switch kit for $33 on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like