Voeg smarts toe aan je stopcontacten en lichtschakelaars met deze TP-Link Kasa deals

tplinkkasasmartswitch

Amazon organiseert vandaag een mooie smart home-uitverkoop op TP-Link Kasa-producten. De deals zijn inclusief verschillende slimme wifi-stekkers en een slimme driewegschakelaar. Deze prijzen zijn alleen beschikbaar via een van de twee couponcodes, en u kunt slechts een van de codes gebruiken op het moment van aankoop, dus kies verstandig (of betaal meerdere keren).

Dit is wat er beschikbaar is.

Ten eerste hebben we de TP-Link Kasa 3-weg Smart Light Switch voor $ 20 – $ 5 korting op de gebruikelijke prijs – met de kortingscode 5TPLINKKASA. Deze switch werkt met Amazon Alexa en Google Assistant en heeft geen smart home hub nodig. Alle Kasa-producten van TP-Link maken rechtstreeks verbinding met uw thuisnetwerk via de Kasa-smartphone-app.

De verkoop van vandaag biedt ook twee slimme plug-opties, die ook werken met Alexa, Google Assistant en de Kasa-app – geen dure hubs vereist. De eerste is een vier pakket Kasa Smart Plugs voor $ 38 in plaats van $ 50 met de kortingscode 12TPLINKKASA. Dit zijn enkele stekkers die zijn ontworpen om de tweede aansluiting op een standaard voorplaat niet te blokkeren.

Eindelijk is er de Kasa 2-outlet slimme wifi-stekker voor $ 25 in plaats van $ 29 met de kortingscode 5TPLINKKASA. Deze langwerpige stekker neemt slechts één aansluiting op de voorplaat in beslag, maar levert twee stekkers – één aan elke kant. Een mooie keuze als je een extra stekker aan een kamer wilt toevoegen.

0 Shares:
You May Also Like