Voeg hersens toe aan uw huis met twee Kasa Smart Plugs voor minder dan $ 15

kasasmartplughs103

Je kunt je smartphone gebruiken om dat niet-zo-slimme koffiezetapparaat aan te zetten dat je opstaat met de deal van vandaag. Amazon verkoopt een two-pack van de TP-Link Kasa Smart Plug HS103 voor $ 14,69. Dat is de allerlaagste prijs voor deze bundel.

Het mooie van Kasa smart devices is dat ze geen dure hub of bridge nodig hebben. In plaats daarvan maken ze rechtstreeks verbinding met uw wifi-netwerk via de Kasa-smartphone-app. Van daaruit kunt u schema’s instellen, toegang krijgen tot uw verbonden apparaten wanneer u niet thuis bent en slimme acties maken die kunnen worden geïntegreerd met andere slimme apparaten. U kunt bijvoorbeeld instellen dat de stekker aangaat om een ​​lamp te activeren wanneer een compatibele slimme camera beweging detecteert.

Als je thuis je handen vol hebt, kun je deze stekkers ook activeren via een slimme speaker met Amazon’s Alexa of Google Assistant. Deze stekkers zijn klein genoeg dat ze slechts één stopcontact op een standaard muurplaat innemen, wat betekent dat u een tweede kunt stapelen of deze vrij kunt laten voor ander gebruik.

Als je een snelle oplossing nodig hebt om je huis slimmer te maken of gewoon wilt zien wat slimme apparaten allemaal inhouden, zijn deze slimme stekkers een goede optie.

[Today’s deal: two-pack of Kasa Smart Plug HS103 for $14.69 at Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like