Vizio’s SmartCast TV-platform voegt 30 gratis streamingkanalen toe

vizio 2020 tv lineup cropped

Eigenaren van Vizio SmartCast-tv’s kunnen vanaf vandaag een hele reeks gratis streamingkanalen bekijken, waaronder aanbiedingen van USA Today, CBC, FuboTV en TMZ.

De 30 nieuwe streamingkanalen zouden moeten verschijnen onder een rij met gratis kanalen op het SmartCast-startscherm, en ze zullen inhoud bevatten die varieert van nieuws en lifestyle tot sport en entertainment.

Tot de nieuwe gratis streamingaanbiedingen van SmartCast behoren nieuwskanalen van USA Today en CBC News, samen met gratis sportkanalen als USA Today Sportswire en Fubo Sports Network.

Entertainment en nieuwszenders voor beroemdheden zullen TMZ en Hollywire omvatten, terwijl Hungry, Food52 en The Design Network thuis- en kookcontent zullen aanbieden.

Vizio belooft ook Dust, een streaming sci-fi-kanaal dat speelfilms, korte films en andere ‘tot nadenken stemmende toekomstvisies’ aanbiedt, evenals documentairekanalen Magellan TVNow en Docurama. Ook in de 30-kanaals line-up is CONtv, dat wordt aangekondigd als een “digitale bestemming voor Comic Con-fans”.

Vizio zegt dat de nieuwe gratis streamingkanalen een “aanvulling” zullen zijn op de door Pluto TV aangedreven WatchFree-service, die meer dan 100 gratis nieuws-, sport-, muziek- en entertainmentkanalen biedt.

De stap van Vizio om meer gratis streamingkanalen aan zijn SmartCast-platform toe te voegen, is slechts het nieuwste voorbeeld van streamingdiensten die gratis inhoud aanbieden voor kijkers die zich ter plaatse beschutten.

Sling TV heeft onlangs aangekondigd dat het ABC News Live en andere gezinsgerichte streaming-inhoud gratis aan zijn gebruikers zou aanbieden, terwijl Amazon Prime Video de betaalmuur ophief voor 40 van zijn meest populaire familieshows. Ondertussen streamt HBO meer dan 500 uur gratis programma’s, waaronder populaire programma’s als , , en .

0 Shares:
You May Also Like