Vizio’s nieuwe midrange Elevate-soundbar heeft draaibare drivers die kiekeboe spelen

vizio m series elevate m512e k6

Twee jaar na de lancering van zijn vlaggenschip Elevate-soundbar met stuurprogramma’s die automatisch omhoog draaien voor Dolby Atmos-inhoud, heeft Vizio een mid-rage-versie van de Elevate aangekondigd met een nieuw, “subtieler” ontwerp, plus een betaalbaarder prijskaartje.

Later dit jaar beschikbaar (denk aan zomer of vroege herfst), de Vizio M-Series Elevate komt met een vernieuwde versie van de roterende drivers die tot nu toe uniek waren voor de duurdere P-Series Elevate.

De nieuwere Elevate sloten het geperforeerde uiterlijk van de duurdere versie, die segmenten had aan de linker- en rechteruiteinden die zichtbaar omhoog zwaaiden om Dolby Atmos- of DTS: X-hoogtesignalen van het plafond te stuiteren, of naar voren om het geluidsbeeld te versterken voor 5.1 en stereo-audio .

In plaats daarvan heeft de M-Series Elevate (model M512E-K6) een solide ontwerp, met linker- en rechterpoortbuizen die alleen uit de uiteinden van de soundbar gluren wanneer de roterende drivers naar boven worden gedraaid. Wanneer de drivers naar voren wijzen, zijn de poortbuizen volledig verborgen.

vizio m-serie verheffen m512e k6 detail

Vizio zegt dat het nieuwe uiterlijk van zijn M-Series Elevate “met opzet is ontworpen om subtieler te zijn om niet af te leiden van de algehele woonkameromgeving.”

Dat gezegd hebbende, die verborgen poortbuizen zijn opvallend als je dat wilt, omdat ze worden geleverd met LED-accentlichten die in meerdere kleuren kunnen gloeien; je kunt de LED’s ook uitgeschakeld houden als je liever bij de “subtiele” sfeer blijft.

Naast de opnieuw ontworpen roterende drivers, heeft de Vizio M-Series Elevate een subwoofer met een nieuw, afgerond ontwerp, samen met een paar onopvallende bedrade achterluidsprekers.

De M-Series Elevate, die momenteel in de winkel te koop is voor $ 699 (ik heb gehoord dat de prijzen nog kunnen veranderen), kost $ 300 minder dan de opgewaardeerde P-Series Elevate, maar je zult genoegen moeten nemen met een paar sonische compromissen.

Om te beginnen is de M-Series Elevate een 5.1.2-kanaals soundbar, versus 5.1.4-kanalen voor het P-Series-model. Dat betekent dat de duurdere P-Series Elevate in totaal vier upfiring-stuurprogramma’s heeft, in tegenstelling tot slechts twee voor de M-Series-versie.

Ook heeft de subwoofer van de M-Series Elevate een lagefrequentievloer van 45 Hz, vergeleken met 30 Hz voor de subwoofer die bij de P-Series Elevate wordt geleverd.

Dat gezegd hebbende, beide modellen beschikken over DTS Virtual:X-ondersteuning, evenals HDMI-eARC-interfaces, 4K Dolby Vision-doorvoer, Bluetooth en een speciale 3,5 mm-ingang voor stemassistenten.

We zullen een volledige recensie van de Vizio M-Series Elevate hebben zodra we quality time doorbrengen met een recensie-eenheid.

0 Shares:
You May Also Like