Vizio kondigt zijn stap naar de OLED-tv-markt aan op CES

vizio 2020 tv lineup cropped

Vizio liet een knaller vallen tijdens zijn CES-persbriefings: het wordt de derde grote fabrikant na LG en Sony die OLED-tv’s in de Verenigde Staten op de markt brengt.

OLED en LCD

De 55- en 65-inch 4K OLED-sets worden aangedreven door een geheel nieuwe processor – de Vizio IQ Ultra – die ook de nieuwe topklasse PX- en P9-serie led-backlit lcd-tv’s van het bedrijf zal sieren . De laatste zal nu beschikbaar zijn in een groter 85-inch model. Het bedrijf prijst een ProGaming Engine en “Auto Game Mode” aan, mogelijk gemaakt door de nieuwe processor voor soepeler gamen zonder tranen. Een nieuwe IQ Active-chip zal de minder dure V5-, M7- en M8-serie lcd-tv’s van de Vizio in 2020 van stroom voorzien.

vizio 2020 oled voorkant bijgesneden

Smartcast 4.0

Vizio zal ook zijn Smartcast-besturingssysteem vernieuwen. Het bedrijf zegt dat Smartcast 4.0 een grotere bibliotheek met inhoud, sneller browsen en meer gedetailleerde personalisatie zal bevatten. De Smart Voice-afstandsbediening van Vizio is ook opnieuw ontworpen voor eenvoudiger gebruik met Alexa, Google Home en Siri.

Bijpassende soundbars

Het bedrijf is ook bezig geweest met het updaten van zijn audio-line-up, inclusief zijn wilde, eersteklas Elevate-soundbar, met automatisch roterende fronthoogtekanalen (we hebben meer details over de Elevate op deze link). De namen van de rest van de soundbar van Vizio weerspiegelen die van de tv-serie: de P-serie (Professional), M-Serie (Mid-range) en V-Serie (Value). Hoewel Vizio de prijzen (of beschikbaarheid) nog moet aankondigen, kun je verwachten dat ze zullen schalen in overeenstemming met de tv’s waarmee ze zijn ontworpen om te worden gekoppeld.

0 Shares:
You May Also Like