Vivint’s nieuwste slimme videodeurbel kan pakketten bewaken die op uw veranda zijn achtergelaten

close up of an installed illuminated vivint doorbell camera pro

Vivint Smart Home biedt zijn klanten een nieuwe videodeurbel met verschillende geavanceerde functies, waaronder kunstmatige intelligentie die de aanwezigheid van een pakket op uw veranda kan detecteren – en elke dief kan waarschuwen die er met de goederen vandoor wil gaan.

De Vivint Doorbell Camera Pro heeft een gezichtsveld van 180 x 180 graden, zodat hij een brede strook van uw veranda kan vastleggen, zowel verticaal als horizontaal. De videoresolutie is net iets hoger dan alles wat we tot nu toe hebben beoordeeld: 1.664 x 1.664 pixels, maar video wordt gestreamd in 1080p HDR. Ook infrarood nachtzicht is aan boord.

een gebruiker die live video bekijkt van zijn vivint deurbel camera pro op de vivint smart home app

Vivint zegt dat zijn videodeurbel onderscheid kan maken tussen mensen, dieren en passerende auto’s, en dat hij alleen meldingen stuurt wanneer er mensen aan je deur verschijnen of wanneer pakketten zijn afgeleverd. De camera houdt continu alle pakketten in de gaten die aan uw deur zijn achtergelaten en waarschuwt iedereen die het pakket nadert door een rode LED-lichtring te laten knipperen en een 65dB-toon op de luidspreker te laten horen om hen te laten weten dat ze worden gecontroleerd.

vivint deurbel camera pro op de vivint smart home app

Net als de bestaande videodeurbel van Vivint, ondersteunt de Doorbell Camera Pro tweerichtingsaudio, zodat je met een bezoeker kunt praten via je smartphone of het slimme bedieningspaneel van Vivint.

Omdat het deel uitmaakt van Vivint’s bredere smart home-systeem, kunnen kopers automatiseringsregels maken die acties op andere apparaten activeren wanneer bezoekers worden gedetecteerd, of alleen wanneer een bezoeker aanbelt. Als een slimme schakelaar bijvoorbeeld uw veranda-verlichting bedient, kunt u een regel maken die de veranda-verlichting inschakelt wanneer iemand ‘s nachts aanbelt. De nieuwe deurbel kan ook Vivint’s smart home hub en Ping indoor beveiligingscamera gebruiken als afstandsbediening.

De Vivint Doorbell Camera Pro kost $ 249, een prijs inclusief 14 dagen clipopslag voor elke Vivint-camera in je huis. Dit kan worden uitgebreid tot 30 dagen opname naar lokale opslag met de aankoop van een Vivint Smart Drive van $ 249 van $ 249 van 1 TB.

Een Vivint Smart Home-startpakket bestaande uit een smart home-hub, twee deur-/raamsensoren, een bewegingssensor, een waterdetector en een tegoed van $ 100 voor extra sensoren. De kit kost $ 599, plus eenmalige installatiekosten van $ 99 (de installatiekosten worden soms kwijtgescholden als het bedrijf een promotie organiseert). Maandelijkse servicekosten beginnen bij $ 39 en zijn inclusief professionele monitoring. Klanten die ervoor kiezen hun systeemaankoop via Vivint te financieren, moeten een servicecontract ondertekenen. Er is geen contract vereist als u de hardware vooraf betaalt.

0 Shares:
You May Also Like