Vivint Smart Home past zijn reeks beveiligingscamera’s aan, inclusief de beste deurbel in zijn klasse

2nd-gen Vivint Doorbell Camera Pro

Vivint Smart Home bouwt onze favoriete bedrade videodeurbel, maar het bedrijf rust niet op zijn lauweren. Vivint heeft nu een nog geavanceerder model. Het bedrijf zal binnenkort ook geheel nieuwe versies van zijn binnen- en buitenbeveiligingscamera’s verzenden, plus een extra slimme schijnwerper voor het buitenmodel.

De Gen 2 Vivint Doorbell Camera Pro ($ 249,99) heeft dezelfde hoge resolutie (1664 x 1664 pixels) en een royaal gezichtsveld van 180 x 180 graden, maar Vivint zegt dat de beeldsensor van de camera is geüpgraded voor superieure HDR en beter nachtzicht. De LED-lichtring die oplicht om bezoekers te informeren dat ze op de camera staan, is vergroot – net als de knop eromheen – en er is een luidere (90dB), duidelijkere luidspreker voor tweerichtingsgesprekken. Net als bij het originele model, als iemand uw veranda nadert nadat een pakket is afgeleverd, gaat de lichtring van de deurbel branden en gaat de luidspreker weer af in een poging om verandapiraten af ​​te schrikken. Lukt dat niet, dan laat de deurbel je in ieder geval weten wanneer er een pakketje van je veranda wordt gehaald.

Vivint Video Deurbel Pro 2

Vivint

Elke nieuwe beveiligingscamera van Vivint, inclusief de deurbel, wordt geleverd met een ingebouwde microSD-kaart van 64 GB voor 24/7 versleutelde opname, zelfs als je wifi-netwerk uitvalt. Vivint schat dat deze capaciteit voldoende moet zijn voor maximaal 10 dagen ononderbroken video. Een verbeterde computer-vision-chip belooft ondertussen valse meldingen te verminderen die worden veroorzaakt door andere bewegingen dan mensen. En in tegenstelling tot veel concurrenten ondersteunt Vivint’s deurbel zowel 2,4- als 5GHz wifi-netwerken. Dit is een bedrade deurbel, die vertrouwt op de laagspanningsbedrading (12-24 DC, 16-24 AC, minimaal 1,0 A) die uw bestaande deurbel gebruikt.

Als onderdeel van een breder Vivint Smart Home-systeem kan de deurbel ook worden geïntegreerd met een slim slot, zodat u de deur op afstand kunt ontgrendelen om een ​​bezoeker binnen te laten. In tegenstelling tot de huidige deurbel van Vivint, moet je echter een breder smart home-systeem hebben om het model van de tweede generatie te krijgen. De basisprijs voor een starterssysteem is $ 599 geïnstalleerd, met professionele monitoringplannen vanaf $ 19,99 per maand.

Vivint Outdoor Camera Pro en Spotlight Pro

Ook aan een grondige opknapbeurt toe: Vivint’s outdoor beveiligingscamera. Terwijl de Vivint Outdoor Camera Pro video streamt en opneemt in 1080p, zorgt de 4K HDR-beeldsensor ervoor dat je altijd een gedetailleerd beeld krijgt van wat er in je tuin gebeurt, zelfs als je inzoomt. Het nachtzicht van de camera is verbeterd met hogere -power infrarood LED’s, en het gezichtsveld van 140 graden zal een groot gebied onder bewaking plaatsen – met door de gebruiker gedefinieerde bewegingsdetectiezones om het gebied dat u wilt bewaken nauwkeurig af te stemmen, plus een 360-graden kogelgewricht om de positionering te vergemakkelijken.

2e generatie Vivint Outdoor Camera Pro

Vivint

Als er menselijke beweging wordt gedetecteerd in het gezichtsveld van de camera, zal een LED-lichtring rond de lens van de camera oplichten en zal een ingebouwde 85dB-luidspreker een waarschuwing geven om te voorkomen dat iemand op de loer in uw tuin. De camera ondersteunt ook tweerichtingsaudio. Net als bij de andere nieuwe camera’s van Vivint, wordt deze uitgerust met een 64GB microSD-kaart voor 24/7 versleutelde opname. En mocht uw Vivint-systeem in alarmtoestand gaan, dan kan de buitencamera zijn eigen sirene laten klinken om de aandacht op uw huis te vestigen. De Vivint Outdoor Camera van de tweede generatie is nu verkrijgbaar voor $ 399,99.

Vivint ondersteunt momenteel Philips Hue-verlichtingsproducten en door de gebruiker geïnstalleerde Z-Wave slimme schakelaars en dimmers op zijn smart home-systeem, maar de Vivint Spotlight Pro is het eerste native aanbod in die ruimte. Een extra accessoire dat nauw integreert met zijn nieuwe buitencamera, de Spotlight Pro hangt onder de camera en levert een helderheid van 2.000 lumen (met een kleurtemperatuur van 5.000 graden Kelvin) met een dekking van 180 graden, tot 7 meter uit de buurt van de camera. camera.

Vivint Spotlight Pro

Vivint

In tegenstelling tot andere camera’s die we tot nu toe hebben gezien, zal de Spotlight Pro, wanneer de aangesloten camera in de “afschrikmodus” staat die een hoorbare waarschuwing geeft wanneer een persoon in uw tuin blijft hangen, de persoons- en bewegingsdetectiemogelijkheden van de camera gebruiken om een schijnwerper op een persoon die het gezichtsveld van de camera betreedt. Het zal dan die schijnwerper dynamisch aanpassen om de beweging van de persoon te volgen. Als iemand blijft rondhangen in je tuin, zegt Vivint dat het nieuwe licht “zal escaleren tot een dramatischer lichteffect om potentiële dieven af ​​te schrikken.”

Wanneer de camera in de afschrikmodus staat, is de schijnwerper ontworpen om een ​​zachter omgevingslicht te bieden wanneer u of uw bezoekers door uw eigendom lopen. U kunt ook bepalen welke van de omhullende LED’s kunnen worden bediend, om te voorkomen dat u uw buren irriteert door lampen in tuinen te laten schijnen. Vivint zegt dat het de Vivint Spotlight Pro in juli verwacht te verzenden voor $ 249,99.

Vivint Indoor Camera Pro

Vivint's 2e generatie Indoor Camera Pro

Vivint

De nieuwe Vivint Indoor Camera Pro is een nog grotere verbetering ten opzichte van het laatste indooraanbod van het bedrijf, de tonvormige Vivint Ping Camera, maar het heeft een van de beste eigenschappen van dat product: een oproepknop waarmee een familielid thuis kan een tweerichtingsgesprek starten met een geautoriseerde gebruiker. Het is een geweldige manier voor huissleutelkinderen om hun ouders te laten weten dat ze thuis zijn.

De nieuwe camera heeft een veel strakker industrieel ontwerp dan het origineel, met een scharnierend scharnier dat het gemakkelijk maakt om de camera te richten, of deze nu op een aanrecht staat of aan een muur of plafond is bevestigd. Net als de nieuwe deurbel krijgt deze camera een nieuwe computer vision-chip die kan detecteren wanneer er mensen in uw huis zijn, en ondersteunt hij door de gebruiker gedefinieerde detectiezones. Een nieuwe functie voor audioanalyse houdt uw huis in de gaten op het geluid van brekend glas en koolmonoxidedetectoren, waardoor de camera in geval van nood een waarschuwing naar het Vivint-bedieningspaneel en rechtstreeks naar de gebruiker kan sturen. Om de privacy van de gebruiker te verbeteren, kan de Vivint Indoor Camera Pro zo worden geconfigureerd dat hij alleen actief video opneemt op zijn ingebouwde microSD-kaart als u thuis bent en uw beveiligingssysteem is ingesteld op de modus ‘uitgeschakeld’.

Vivint verwacht dat de Indoor Camera Pro later dit jaar beschikbaar zal zijn voor $ 199,99.

0 Shares:
You May Also Like