Vivint Smart Home integreert Chamberlain’s myQ garagedeurtechnologie

vivint chamberlain garage door install

De Chamberlain myQ Smart Garage Door Controller is onze beste keuze in zijn categorie en nu is Vivint Smart Home een samenwerking aangegaan met Chamberlain om het product aan te bieden als onderdeel van Vivint’s professioneel geïnstalleerde smart home-systemen.

Vivint-klanten die al een Chamberlain- of LiftMaster-garagedeuropener aangedreven door myQ hebben, kunnen binnenkort hun garagedeuren openen, sluiten en de status controleren vanuit de Vivint Smart Home-app, zodra ze een eenmalige integratievergoeding van $ 50 betalen . Huiseigenaren met veel andere merken garagedeuropeners zullen hetzelfde kunnen doen zodra ze een myQ Smart Garage Hub hebben (Vivint levert en installeert de myQ hub voor $ 99). Deze link geeft een lijst met deuropeners die compatibel zijn met de myQ hub. Een enkele hub kan twee garagedeuropeners aansturen wanneer een kantelsensor aan elke deur is bevestigd.

Na installatie ontvangen gebruikers waarschuwingen op hun mobiele apparaten telkens wanneer hun garagedeur wordt geopend en gesloten, of als de deur gedurende langere tijd open heeft gestaan, misschien omdat u bent weggereden en bent vergeten hem te sluiten. En Vivint-klanten die een Vivint CarGuard-apparaat in hun auto hebben, kunnen een regel maken die de garagedeur automatisch sluit als ze wegrijden. Garagedeurgebeurtenissen worden ook geregistreerd, zodat u alle activiteiten in en rond uw huis kunt volgen.

Gebruikers kunnen ook op afstand een garagedeur openen, zodat een bezorger een pakket binnen kan plaatsen en vervolgens weer kan sluiten. Dit zou het risico van pakketdiefstal en schade door slecht weer moeten elimineren. Vivint raadt u waarschijnlijk aan om een ​​van de beveiligingscamera’s voor binnenshuis in de garage te installeren, zodat u de levering kunt volgen. Kopers kunnen er ook voor kiezen om deel te nemen aan het Amazon’s Key by Amazon-programma voor bezorging in de garage, maar die ervaring zal worden beheerd door Chamberlain en Amazon; het wordt niet geïntegreerd in de app van Vivint.

Compatibiliteit met slimme luidsprekers is niet beschikbaar bij de lancering, maar Vivint is van plan om later ondersteuning voor Amazon Alexa en Google Assistant toe te voegen.

Vivint heeft eerder op Z-Wave gebaseerde lineaire garagedeuropenercontrollers van GoControl geïnstalleerd. Het bedrijf vertelt me ​​dat het deze apparaten zal blijven ondersteunen als ze al zijn geïnstalleerd, maar dat het van plan is om vanaf nu exclusief Chamberlain’s myQ-productlijn te ondersteunen.

0 Shares:
You May Also Like