Vivint Doorbell Camera Pro nu beschikbaar als zelfstandig product

vivint doorbell camera pro installed

Vivint Smart Home is gespecialiseerd in op maat geïnstalleerde slimme huis- en huisbeveiligingssystemen, en de Vivint Doorbell Camera Pro is een van onze favoriete producten in zijn categorie en won eerder dit jaar een TechHive Editors’ Choice-prijs. Tot nu toe was het echter alleen beschikbaar met een compleet Vivint Smart Home-systeem en een daarbij behorend professioneel monitoringserviceplan.

Vivint heeft nu niet alleen besloten om de Vivint Doorbell Camera Pro als een op zichzelf staand product aan te bieden, het is inclusief professionele installatie in de aankoopprijs, zelfs als de koper nog geen deurbelbedrading heeft (in tegenstelling tot sommige slimme deurbellen, Vivint is afhankelijk van laagspanningskabels, niet van batterijen). Je moet in een gebied wonen dat Vivint bedient, maar het bedrijf zegt aanwezig te zijn in 97 procent van de postcodes in de VS.

De deurbel wordt normaal gesproken verkocht voor $ 249, maar Vivint heeft de prijs verlaagd naar slechts $ 99 voor Black Friday-weekend. De meeste kopers zullen zich echter ook willen aanmelden voor het optionele cloudopslagplan van $ 4,99 per maand; zonder dit kun je alleen een livestream bekijken vanaf de deurbelcamera (Ring Video Doorbells werken op dezelfde manier). Met een abonnement kunnen Vivint Doorbell Camera Pro-gebruikers tot 14 dagen door beweging geactiveerde opnamen opslaan. De camera stopt niet met het opnemen van een clip totdat de beweging is gestopt of 90 seconden zijn verstreken, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet.

vivint deurbel camera pro pakketdetectie

De Vivint Doorbell Camera Pro ondersteunt infrarood nachtzicht, een beeldsensor die een hoog dynamisch bereik ondersteunt, en beschikt over een 1:1 beeldverhouding met een resolutie van 1.664 x 1664 pixels (videostreams in 1080p resolutie). Zoals je kunt zien in de afbeelding hierboven, leveren deze specificaties niet alleen een zeer breed gezichtsveld op (zij het met wat fisheye-vervorming), maar ze bieden ook een beeld van top tot teen van bezoekers. Wanneer iemand in het gezichtsveld van de camera komt, klinkt er een fluittoon om hun aandacht te trekken en begint een rode LED-ring te knipperen om hen te waarschuwen dat ze op de camera staan. De eindgebruiker ontvangt een persoonsdetectie-waarschuwing en als er een pakket op uw veranda wordt achtergelaten, ontvangt u daarvan ook een melding.

Voor continue video-opname naar een via het netwerk aangesloten Vivint Smart Drive ($ 249) is echter een volledige installatie van het Vivint Smart Home-systeem vereist. De prijzen daarvoor beginnen bij $ 599, plus installatiekosten van $ 99 (die vaak worden kwijtgescholden als het bedrijf een promotie heeft). De kit bevat Vivint’s smart home-hub, twee deur-/raamsensoren, een bewegingssensor, een waterlekdetector en een tegoed van $ 100 voor extra sensoren. Maandelijkse servicekosten beginnen bij $ 39 en zijn inclusief professionele monitoring. Als u ervoor kiest om de systeemaankoop via Vivint te financieren, moet u een servicecontract ondertekenen; er is geen contract vereist als u de hardware vooraf betaalt.

0 Shares:
You May Also Like