Vind de beste FLV-speler voor Mac die bij je behoeften past

Je kunt FLV- of Flash-videobestanden downloaden naar elke Mac-computer, maar deze bestanden zijn helaas niet compatibel met QuickTime. Om FLV-bestanden op uw Mac af te spelen, mag u ervan uitgaan dat u het bestand naar een ander formaat moet converteren. U hoeft dit echter niet te doen.

In plaats daarvan vindt u een Flash Player-alternatief zoals Elmedia Player, een FLV-speler Mac die het gemakkelijk maakt om elk FLV-bestand op je Mac-computer te bekijken.

Onze top 5 FLV-spelers voor Mac

Hieronder vind je onze keuzes voor de beste FLV-speler voor Mac die je kunt gebruiken om FLV-bestanden op je MacBook of Mac-desktopcomputer te bekijken.

Free FLV Player voor Mac – Elmedia Player

Als u op zoek bent naar een betrouwbare Flash-speler voor Mac, raden we Elmedia Player ten zeerste aan. Met deze FLV-speler voor Macs kun je zowel FLV-bestanden als SWF-bestanden en vele andere afspelen, aangezien de speler veel zeldzame codecs ondersteunt. Er is een ingebouwde optie voor het online bekijken van video’s, zodat u rechtstreeks kunt streamen of kijken vanaf veel populaire videosites, zonder advertenties.

Andere functies zijn onder meer de optie om HD-video-instellingen te verfijnen, schermafbeeldingen te maken om uw bestanden eenvoudig te taggen en de mogelijkheid om gepersonaliseerde afspeellijsten te maken met audio-aanpassingen en ondertitel-overlays. U kunt upgraden naar Elmedia Player PRO om streaming van FLV- en Mov-bestanden naar Smart TV’s of DLNA-apparaten mogelijk te maken met AirPlay, Chromecast of Chromecast Ultra. Elmedia Player is nu ook native compatibel met M1-aangedreven Macs, en het is gemakkelijk en intuïtief te gebruiken.

Elmedia Player is nu ook native compatibel met M1-aangedreven Macs, en het is gemakkelijk en intuïtief te gebruiken.

Voordelen:

Werkt met de meeste formaten en codecs Eenvoudig en intuïtief in gebruik Compatibel met M1-aangedreven Macs Opties om audio en video te configureren Streaming met één klik

nadelen:

Beperkte ondersteuning voor oudere apparaten U moet betalen om te upgraden naar de Pro-versie

 Beheer uw meerdere cloudbestanden met één app

Hoe FLV-bestanden op Mac af te spelen met Elmedia Player

Het is gemakkelijk om FLV-bestanden op Mac af te spelen met Elmedia Player. Volg gewoon de onderstaande stapsgewijze instructies:

Stap 1: Ten eerste, download en installeer Elmedia Player op je Mac, zoals je zou doen met elke andere app.

Stap 2: U kunt FLV-bestanden naar het pictogram slepen en neerzetten, met de rechtermuisknop op het bestand klikken dat u wilt openen en Elmedia Player als uw speler selecteren, of Elmedia Player starten om naar het bestand te zoeken.

Naast FLV-bestanden ondersteunt Elmedia Player een groot aantal andere bestandstypen, waaronder SWF, MP4, AVI, MKV en meer, plus audiobestanden.

VLC Media Speler

Als je je afvraagt ​​hoe je FLV-bestanden op Mac opent, VLC Media Speler is een van de beste free FLV-speler voor Macs. Het speelt bijna elk formaat dat je maar kunt bedenken, en bestaat al heel lang, plus het wordt regelmatig bijgewerkt. U kunt de app ook personaliseren met skins en thema’s, uw weergave-instellingen aanpassen aan uw behoeften en genieten van een ad-free ervaring waarmee je jezelf kunt onderdompelen in alles wat je kijkt. VLC biedt ook ondersteuning voor ondertitels en er zijn tal van plug-ins om uw ervaring uit te breiden.

Voordelen:

Ondersteunt een enorm scala aan bestandsindelingen Uiterst aanpasbaar Brede selectie van plug-ins beschikbaar
Free

nadelen:

Het afspelen van 4K HD-video’s kan schokkerig/inconsistent zijn vanwege softwaredecoderingsbeperkingen en hardware-ondersteuning Niet de meest stabiele dvd-weergave Niet zo gemakkelijk om metadata te bewerken als sommige andere spelers

Sothink FLV-speler

Sothink FLV-speler voor Mac is een free flash-videospeler die lichtgewicht en gebruiksvriendelijk is. Deze Mac .flv-speler ondersteunt alle FLV-bestanden, inclusief bestanden die zijn gecodeerd met verschillende codecs, en kan ook Flash-video’s online afspelen als u dubbelklikt op een Flash-video of het bestand naar de afspeellijst sleept en neerzet. Naast deze functies kunt u het formaat van de videospeler vrij wijzigen, meer dan één FLV-bestand naar de afspeellijst slepen en neerzetten, profiteren van een handige afspeellijst en eenvoudige bediening, verschillende zoommodi gebruiken en genieten van de duidelijke, intuïtieve interface.

Voordelen:

Bekijk FLV-bestanden zonder conversie Eenvoudig en intuïtief in gebruik Ondersteunt slepen en neerzetten

nadelen:

Speel gewoon

Als je op zoek bent naar een lichtgewicht FLV-speler voor Mac, probeer dan Speel gewoon. De app ondersteunt bijna elk video- of audiobestand, inclusief MP4, M4V, FLV, AVI, MOV, MP3 en meer, plus Blu-Ray. Er zijn geen extra plug-ins of codecs nodig om bestanden af ​​te spelen, en de app werkt native op M1-aangedreven Macs. Met de hardware-versnelde decoderingsfunctie kun je ook genieten van 4K- en 8L-films op JustPlay. De app bevat ook functies zoals een videotuner om afspeelinstellingen aan te passen, geavanceerde bedieningselementen, aanraakbalkondersteuning en de-interlacing.

Voordelen:

Intuïtief en gebruiksvriendelijk Geen extra codecs of plug-ins nodig Decodeer zelfs grote bestanden snel Ondersteunt 4K en 8K

nadelen:

Nee free versie Geen videobewerking of downloaden

De beste manier om FLV-bestanden te converteren om op Mac af te spelen

Als de speler of website die je gebruikt geen FLV-bestanden ondersteunt, kun je het bestand converteren.
Er zijn veel free online bestandsconversieprogramma’s om FLV-bestanden naar andere formaten te converteren, zoals: Freemake Video Converter en Elke video omzetterdie FLV-bestanden converteren naar MP4, WMV, AVI en MP3, evenals vele andere bestandsindelingen.

Zo converteert u een klein FLV-bestand naar een ander formaat:

Stap 1: Ga naar Zamzara free online bestandsconverter.

Stap 2: Kies de bestanden die u wilt converteren of sleep ze naar de converter.

Stap 3: Selecteer uw uitvoerformaat, bijv. MOV, MP4, AC3, AVI, GIF of andere. Er zijn ook een aantal video-presets voor verschillende apparaten, zoals iPhone, Apple TV, DVD, PSP, Kindle Fire, enz.

Stap 4: Druk op ‘Nu converteren’.

Je zou ook kunnen gebruiken CloudConvert om uw FLV-bestanden te converteren naar MKV, WEBM, WAV, MP3 en nog veel meer bestandstypen.

Wat is FLV-bestand?

Als u zich afvraagt: “Wat is een FLV-bestand?” blijf lezen. FLV staat voor Flash Video en verwijst naar alle bestanden met de extensie .FLV. Dit soort tegels gebruiken Adobe Air of Adobe Flash Player, maar u kunt ook een SWF-speler voor Mac die FLV-bestanden ondersteunt.

Flash Video was lange tijd een standaardformaat voor embedded video op internet, bijvoorbeeld op sites als Hulu, YouTube en vele anderen. Adobe heeft Flash echter officieel stopgezet en tegenwoordig gebruiken de meeste softwareontwikkelaars en streamingdiensten HTML5 en andere formaten.

Conclusie

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het kiezen van de beste FLV-speler Mac voor jouw behoeften. Onze topaanbeveling voor een FLV-videospeler is Elmedia Player, omdat het gemakkelijk en intuïtief te gebruiken is, boordevol functies zit en een breed scala aan bestandstypen en FLV-bestanden ondersteunt.

Voordat u software downloadt, moet u de online beoordelingen van andere gebruikers bekijken en er altijd voor zorgen dat de app die u gaat downloaden de functies heeft die u nodig hebt – en vergeet niet te controleren of deze compatibel is met uw besturingssysteem. Veel apps die dat niet zijn free bied een free proefversie waarmee u ze kunt uitproberen voordat u ze koopt.

FAQ

Je kunt een aantal FLV-spelers voor Macs gebruiken om FLV-bestanden af ​​te spelen, en we hebben enkele van onze topkeuzes in de bovenstaande lijst opgenomen. Onze keuze voor de beste FLV-speler is Elmedia Player, omdat deze intuïtief en gebruiksvriendelijk is en een breed scala aan bestandstypen en FLV-bestanden afspeelt.

Als u op zoek bent naar een FLV-speler voor Mac free, raden we Elmedia Player aan als de beste FLV-speler – of VLC Media Player is ook een goede keuze. Beide zitten boordevol functies en zijn gebruiksvriendelijk, maar met Elmedia kun je upgraden naar Pro om te profiteren van nog meer geavanceerde functies.

De gemakkelijkste manier om FLV op Mac te spelen zonder het bestand te hoeven converteren, is door een FLV-speler zoals Elmedia Player of Wimpy Player te gebruiken. Je zou ook een kunnen gebruiken free online conversietool om het bestand om te zetten in een bestandstype dat compatibel is met uw speler naar keuze.

Vorige artikelHoe gegevens van een Macbook Air te herstellen: verschillende gevallen gedekt

Ik ben een internationaal gecertificeerde freelance technische auteur/embedded systeemontwikkelaar. Ik schrijf over uiteenlopende onderwerpen, waaronder elektronica, computers, technologie, Mac-software en Apple-apparaten. Doorlopende bijdrager en actieve gebruiker van Reddit, StackExchange, Instructables en andere technische en speciale bronnen.

0 Shares:
You May Also Like