Victrola’s Re-Spin brengt retrostijl naar zijn draagbare draaitafellijn

victrola re spin in red

Victrola toont zijn nieuwe Re-Spin op CES. Deze alles-in-één platenspeler in retrostijl van $ 100 upgradet zijn interne luidspreker voor een verbeterde luisterervaring. De Re-Spin zal beschikbaar zijn in de zomer van 2022.

Om de vinyl-luisterervaring milieuvriendelijker te maken, is Victrola van plan om de Re-Spin 20 procent kleiner te maken in grootte en gewicht dan traditionele platenspelers in koffers. De verpakking van de Re-Spin zal voor 100 procent worden gerecycled en is ook kleiner van formaat.

Victrola heeft onlangs een nieuwe anti-vibratie luidsprekerbehuizing geïntroduceerd die belooft om zowel vinyl-luisteren zonder overslaan als verbeterde geluidsprestaties te bieden, met de nadruk op de bas.

victrola re spin kleuren

De retro-stijl case zal beschikbaar zijn in een keuze uit blauw, groen, grijs en rood. Het apparaat wordt geleverd met een adapter voor 7-inch vinyl met grote gaten. Voor bekabeld luisteren is er een 1/8-inch hoofdtelefoonaansluiting, plus RCA-uitgangen met een interne voorversterker voor aansluiting op een extern stereosysteem.

Draadloze luisteraars hebben twee opties. De Re-Spin kan uw vinyl naar elke Bluetooth-luidspreker streamen met behulp van Victrola’s Vinyl Stream-technologie of u kunt de Re-Spin gebruiken als een luidspreker om muziek af te spelen vanaf elk Bluetooth-apparaat.

0 Shares:
You May Also Like