Victrola Revolution Go review: een echt draagbare platenspeler voor krattengravers

Revolution Go on top of a record bin

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Ingebouwde batterij maakt dit een echt draagbare optieVinyl Stream maakt het gemakkelijk te gebruiken met een goede externe Bluetooth-luidspreker Hoofdtelefoonaansluiting voor privé luisteren RCA-lijnuitgang voor gebruik met een buitenboordversterker of actieve luidsprekers

nadelen

Een beetje zwaar voor een draagbaar apparaat Ingebouwde luidspreker is goed, maar niet geweldig

Ons oordeel

Dit draagbare apparaat is precies het kaartje voor krattengravers; het zou ook een geweldige goedkope eerste draaitafel zijn voor nieuwe vinylluisteraars.

Prijs bij beoordeling

$ 199,99

Beste prijzen vandaag

Amazone

$ 179,99

Free

Beste koop

$ 199,99

Free

De Victrola Revolution Go platenspeler is een schot in de roos. Het is een platenspeler op batterijen met een ingebouwde luidspreker die ook wordt geleverd met een hoofdtelefoonaansluiting en de mogelijkheid om een ​​LP naar een externe Bluetooth-luidspreker te streamen. Je kunt ook muziek terug streamen vanaf een externe Bluetooth-bron en deze afspelen via de ingebouwde luidspreker van de Go.

Muziekliefhebber zijn hoort leuk te zijn, en luisteraars van een bepaalde leeftijd hebben bijna allemaal goede herinneringen aan hun eerste draagbare platenspeler. In de jaren zestig en zeventig waren compacte draaitafels met ingebouwde luidsprekers meestal het eerste afspeelapparaat voor kinderen waarmee ze konden kiezen wanneer ze naar hun eigen muziek wilden luisteren.

Cassettebanden vervingen de platenspeler voordat draagbare cd-spelers het overnamen. MP3-spelers en de iPod waren de volgende, die het toneel vormden voor ons huidige streamingtijdperk.

Revolution Go deksel gebruikt als LP-display

James Barber / IDG

Victrola is een modern bedrijf dat de naam nieuw leven heeft ingeblazen van de meest bekende fabrikant van apparaten van de eerste generatie die muziek afspeelde op een ronde platte schijf. Ze hebben naam gemaakt met draaitafels en platenspelers voor luisteraars die net beginnen met vinyl.

Wat me aantrok aan de Revolution Go was zijn potentieel als hulpmiddel voor platenverzamelaars en krattengravers. Als je op een platenbeurs of een kringloopwinkel bent, is het soms moeilijk om te weten hoe schoon een gebruikte plaat zou kunnen spelen. Het is ook de vraag of je een gok moet wagen op alle 25 van die LP’s die je nog nooit hebt gezien.

Er zijn tientallen relatief goedkope platenspelers in kofferstijl op de markt, maar er zijn er maar weinig die op batterijen werken, en ik heb geen andere gevonden die zowel een batterij als een koptelefoonaansluiting heeft. Het is die combinatie die de Revolution Go tot het perfecte gereedschap maakte voor een expeditie om platen te kopen.

Uitvoerpaneel op Revolution Go

James Barber / IDG

De Revolution Go is een draaitafel met drie snelheden die 33, 45 en zelfs 78 toeren platen afspeelt. Het instapmodel Audio Technica AT-3600LA-cartridge is goed genoeg om je het oppervlaktegeluid te laten horen bij een mogelijke aankoop zonder de plaat te beschadigen.

De speler weegt een beheersbare 6,8 pond en meet 4,8 x 12,8 x 13 inch (hxbxd). Dat is zwaarder en groter dan de meeste kofferspelers, maar je krijgt een interne lithium-ionbatterij en er gebeurt veel meer met de interne elektronica dan de meeste andere spelers.

De Revolution Go wordt geleverd met een riem in gitaarstijl om over je schouder te dragen als je daar de voorkeur aan geeft boven de uitklapbare draagbeugel. De meegeleverde voedingsadapter kan netjes achter een opbergklepje aan de onderkant van de Go worden opgeborgen, zodat je een gemakkelijke back-up hebt als de 12 uur batterij van de speler opraakt terwijl je in het veld bent.

Victrola Revolution Go in zes kleuren

Victrola

Victrola verkoopt de speler momenteel in blauw (zoals hier afgebeeld) of zwart. Ze hebben plannen om later dit jaar zes nieuwe kleuren te introduceren (citrus, groen, roze, geel, lichtblauw en leisteen). Het deksel van de koffer is afneembaar en ontworpen als een standaard die tot vijf LP’s kan opbergen terwijl de speler in gebruik is.

Afspeelopties

Er zijn RCA line-out-aansluitingen aan de achterkant van de speler, zodat je de Revolution Go kunt gebruiken als een draaitafel met actieve luidsprekers of hem op een ontvanger kunt aansluiten. De hoofdtelefoonaansluiting biedt een uitstekende geluidskwaliteit.

Een druk van twee seconden op de volumeknop zet de speler aan en activeert het afspelen via de interne luidspreker. Als je de ingebouwde luidspreker gebruikt, is het leuk om te melden dat je een redelijk goed stereogeluid krijgt. Die luidspreker is misschien niet de beste eigenschap van de Revolution Go, maar het is een aanzienlijk beter geluid dan wat je krijgt van de meeste concurrenten in de categorie kofferspelers.

Een tweede druk op de volumeknop schakelt het afspelen naar de Vinyl Stream-instelling. Die Bluetooth-streamingoptie biedt kans op een serieuze upgrade. De Revolution Go zoekt naar een Bluetooth-luidspreker in de koppelingsmodus en zodra deze verbinding heeft gemaakt, komt uw vinylweergave via die gekoppelde luidspreker.

Tijdens het onderzoeken van deze recensie heb ik veel tijd besteed aan het gebruik van de Revolution Go met de Tronsmart Bang-partyluidspreker, een middengeprijsde buitenluidspreker met uitstekende stereoscheiding. Het klonk geweldig en de twee apparaten bleven gekoppeld toen ze 10 meter uit elkaar waren.

Victrola Revolution Go met hoofdtelefoon

James Barber / IDG

Ik heb het ook getest met een Mass Fidelity Relay Bluetooth-ontvanger aangesloten op mijn stereosysteem thuis. Rekening houdend met de goede-niet-geweldige kwaliteit van de cartridge, presteerde de Revolution Go opmerkelijk goed.

Een derde druk op de volumeknop verandert deze platenspeler in een Bluetooth-ontvanger. Je krijgt nog steeds die echte stereoscheiding en redelijk goede geluidskwaliteit. Gezien het feit dat het een bonusfunctie is op een apparaat dat voornamelijk is ontworpen om vinyl af te spelen, is het een leuke toevoeging aan het pakket.

Bovenaanzicht van Revolution Go

James Barber / IDG

De draaitafel heeft een Auto Stop-instelling die de draaitafel automatisch stopt wanneer deze het einde van een plaat bereikt. De draaitafel start automatisch wanneer u de toonarm van zijn rustplaats verwijdert. U kunt overschakelen naar handmatig, maar dat betekent dat de draaitafel blijft draaien terwijl de naalden aan het einde van de uitloopgroef stuiteren.

Er is een hendel om de toonarm omhoog en omlaag te brengen, want het is nooit te vroeg voor een nieuwe vinylluisteraar om de beste werkwijzen te leren als het gaat om het afspelen van platen. U krijgt een doorzichtige plastic naaldbeschermer om de cartridge te beschermen tijdens transport en een standaard toonarmvergrendelingsclip. Er is ook een adapter voor 7-inch 45-toerenplaten met een groot gat.

Moet je een Revolution Go kopen?

Met $ 200 kost de Revolution Go behoorlijk wat meer dan de meeste kofferspelers, maar hij heeft functies die zijn prijs rechtvaardigen. Je krijgt een betere cartridge, een ingebouwde batterij. en de mogelijkheid om deze platenspeler te gebruiken met een eersteklas Bluetooth-speaker.

Als je op zoek bent naar een platenspeler voor iemand die net iets over vinyl leert, dan is de Revolution Go een uitstekende keuze. Het is gemakkelijk te gebruiken, de naald zal hun dure nieuwe Record Store Day-persingen niet vernietigen, en ze kunnen de Bluetooth-ontvanger van de speler gebruiken om muziek van een telefoon af te spelen.

De Revolution Go zou nog spannender moeten zijn voor platenverzamelaars. Geconfronteerd met een enorme stapel mysterieus vinyl in een afgelegen kringloopwinkel, kunnen de speler en een koptelefoon een kistengraver snel helpen erachter te komen of ze een zeldzame ader van juwelen of een stapel juwelen hebben gevonden. rommel zonder iedereen in de winkel te vervreemden.

0 Shares:
You May Also Like