Victrola kondigt krachtige Bluetooth-luidsprekers aan op CES

victrola me2 blue

Victrola, bekend om zijn betaalbaar geprijsde draaitafels, heeft twee nieuwe draagbare Bluetooth-luidsprekers aangekondigd in zijn Music Edition-lijn. De ME1-handluidspreker ($ 100) en de ME2-tafelluidspreker ($ 200, hierboven afgebeeld) zullen in het tweede kwartaal van 2022 beschikbaar zijn.

Beide luidsprekers zijn voorzien van duurzame roosters van geanodiseerd aluminium en een IP67-waterdichtheidsclassificatie. Ze kunnen worden gekoppeld aan een andere Music Edition-luidspreker voor stereogeluid. Op maat gemaakte leren etuis in een stijl die doet denken aan radio’s uit het begin van de 20e eeuw, zijn verkrijgbaar voor beide modellen in zwart of bruin.

De Victrola ME-1 is een compacte luidspreker die is ontworpen voor gebruik in de hand. Het bevat een 2-inch driver en passieve basradiatoren voor een vol low-end geluid. De volume-, aan/uit- en Bluetooth-synchronisatieknoppen van de ME1 liggen vlak langs de zijkant van de luidspreker.

victrola me2 in optionele leren tas

De batterij wordt aangesloten via USB-C en een volledige lading biedt 12 uur afspeeltijd. De luidspreker is verkrijgbaar in een reeks kleuren, waaronder zwart, grijs, blauw, rood en groen.

De Victrola ME-2 is ondertussen een grotere en krachtigere luidspreker, ontworpen om kleine bijeenkomsten binnen of buiten te entertainen. Het beschikt over een 3,5-inch driver en dubbele passieve basradiatoren.

Deze luidspreker heeft een Qi-oplaadpad bovenop de luidspreker en er is USB-C-oplader voor een batterij die 20 uur luisterplezier geeft bij een volledige lading. De ME2 heeft ook een aux-in-poort waardoor de luidspreker kan worden gebruikt met andere apparaten. Het zal beschikbaar zijn in het zwart, grijs en blauw.

0 Shares:
You May Also Like