Verwijderen Activeer Windows 10 watermerk permanent [Updated 2022]

Krijgt u het watermerk “Windows activeren – Ga naar instellingen om Windows te activeren” op uw bureaublad? Of op zoek naar een manier om het geactiveerde Windows-watermerk permanent van uw bureaublad te verwijderen? Dit komt omdat uw Windows-licentie is verlopen. Als u een productsleutel heeft, kunt u deze direct activeren om verwijder activeer Windows watermerk. Maar als u er geen heeft, leest u hier hoe u het Windows 10-watermerk activeert zonder een productsleutel.

Hoe activeer ik het watermerk van Windows?

Verschillende oplossingen toegepast, maar toch, activeer het Windows-watermerk steeds terug? Maak je geen zorgen hier in dit bericht hebben we de werkende manieren om Windows 10 watermerk permanent te verwijderen.

Verwijder het actieve Windows-watermerk met behulp van cmd

Met een eenvoudige notitiebloktruc kun je gemakkelijk verwijderen Activeer Windows 10 Watermark vanaf uw bureaublad. Laten we eens kijken hoe het te doen.

Open eerst Kladblok op je PC. Dit doe je door in het startmenu op zoektype Kladblok te klikken en op enter te drukken. Nu op het type Kladblok, de onderstaande opdrachten: Ga naar Bestand en klik op “Opslaan als”. Selecteer hier de locatie waar u het bestand wilt opslaan. Wijzig vervolgens het opslaan als type in Alle bestanden (*.*) en geef de bestandsnaam als ” remove.bat”

Open nu de bestandslocatie waar u het hebt opgeslagen. U ziet een bestand zoals hieronder afgebeeld. Klik met de rechtermuisknop op het remove.bat-bestand en klik op “Als administrator uitvoeren”

Er wordt een opdrachtprompt geopend en gesloten. Start nu uw laptop of desktop opnieuw op. Dat is alles wat er niet meer is”activeer windows ga naar instellingen om windows te activeren” op uw bureaublad.

Register Tweak om Windows-watermerk activeren te verwijderen

Hier nog een tweak om het activeren van Windows 10 watermerk te verwijderen met behulp van de Windows Register-editor.

    Open de register-editor van Windows door op Windows + R te drukken, typ regedit en druk op de enter-toets.Vervolgens uitbreiden HKEY_CURRENT_USER\Configuratiescherm\DesktopDubbelklik op de waarde “PaintDesktopVersie” in het rechtervenster. En Verander de waarde “1” naar een “0” en klik op OK om de wijzigingen op te slaan. Sluit de register-editor en alle andere programma’s en start uw computer opnieuw op.

Raadpleeg bovendien deze video voor nog een registeraanpassing die helpt bij het verwijderen van het geactiveerde Windows-watermerk op Windows 10.

Windows-hulpprogramma voor het verwijderen van watermerken

Activeer nog steeds het Windows-watermerk dat steeds terugkomt? U kunt een hulpprogramma voor het verwijderen van Windows-watermerken van derden gebruiken, “Universal Watermark Disabler 1.0.0.6”, waarmee u allerlei soorten watermerken in Windows 10 kunt verwijderen.

Het uitvoeren van deze tool heeft geen branding-strings verwijderd (bijvoorbeeld geen systeembestanden gewijzigd), alleen watermerken verwijderd, inclusief testmodus, build-string in de evaluatie en pre-release builds,

Download ‘Universal Watermark Disabler’ hier, zoek en pak het bestand uit in de downloadmappen, sla op en sluit alle toepassingen die op uw computer worden uitgevoerd Dubbelklik ten slotte op uwd.exe om de tool uit te voeren, klik op ja als UAC om toestemming vraagt, klik op installeren, De applicatie wordt uitgevoerd en start uw computer automatisch opnieuw op.

Bij de volgende start, wanneer u weer inlogt op uw machine, zult u merken dat het activeringsbericht voor het verwijderen van Windows is verdwenen.

Schakel Windows Watermark activeren uit met behulp van Toegankelijkheid

Ja, u kunt ook het activeringswatermerk van Windows 10 verwijderen uit de opties voor gemakkelijke toegang.

Druk op Windows-toets + S type configuratiescherm en selecteer het eerste resultaat, Ga naar Toegankelijkheidscentrum (om deze optie te krijgen, zorg ervoor dat u de weergave van het configuratiescherm wijzigt met grote pictogrammen) Klik op De computer beter zichtbaar maken, scrol omlaag naar beneden en vink het vinkje aan op Achtergrondafbeeldingen verwijderen (indien beschikbaar) Klik op ok en start uw pc opnieuw op en controleer de status van het verwijderen van het activeringswatermerk van Windows 10.

dat is alles, hebben de bovenstaande oplossingen geholpen bij het verwijderen van het geactiveerde Windows-watermerk op Windows 10? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Gesponsorde inhoud:

Wist u dat u op afstand toegang kunt krijgen tot uw Windows-desktopapplicaties vanaf elke locatie op elk apparaat met high-performance XenDesktop van CloudDesktopOnline aangedreven met eersteklas ondersteuning van Apps4Rent.

Lees ook van onze blog

0 Shares:
You May Also Like