Verlicht je wereld met geweldige aanbiedingen voor slimme Ring-lampen, padverlichting

ring pathway light kit

Verlicht je leven zonder je muur vandaag in brand te steken met altijd lage prijzen voor slimme Ring-lampen. Amazon verkoopt een two-pack van de Ring A19 slimme lampen met bridge voor $ 41 van $ 60, en een vier-pack Ring Pathlights met bridge voor $ 98 in plaats van $ 140. Dat zijn fantastische, altijd lage deals voor slimme verlichtingsproducten die stevige punten verdienden in onze beoordelingen.

De Ring A19 slimme lampen komen overeen met gloeilampen van 60 watt en werken zowel binnen als in overdekte armaturen voor buiten. Ze zijn ontworpen om tot 25.000 uur mee te gaan, en ze werken natuurlijk met Alexa. (Amazon is eigenaar van Ring.) Je kunt de apps bedienen met een smartphone-app of je kunt spraakbesturing gebruiken via een slimme luidspreker. Net als bij andere slimme lampen kun je schema’s instellen, maar je kunt ze ook integreren met Ring videodeurbellen en camera’s zodat de lampen worden geactiveerd wanneer de deurbellen en camera’s iets detecteren.

Als je een looppad hebt dat verlichting nodig heeft, dan is het vierdelige batterijgevoede padverlichting een goede keuze. Deze lichten zijn 16,93 inch lang en 4,12 inch in diameter. Ze hebben een helderheid van 80 lumen (de A19-lampen doen 800 ter vergelijking), zijn weerbestendig en werken ook met Alexa- en Ring-producten. We hebben deze lampen in juni 2019 beoordeeld, waardoor ze vier van de vijf sterren kregen.

Dit zijn twee uitstekende deals die we rond Black Friday weer zien, maar er is geen garantie. Op dit moment zijn ze tegen hun beste prijzen tot nu toe. Voor nog meer verkopen, bekijk onze verzameling van de beste vroege Black Friday-deals voor slimme lampen, beveiligingscamera’s en andere slimme apparaten voor thuisgebruik.

[Today’s deal: Ring A19 smart bulbs and Ring Pathlights at Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like