Verizon-abonnees kunnen twee maanden gratis Sling TV krijgen

sling verizon

Als je een Verizon-abonnee bent en nog nooit Sling TV hebt geprobeerd, is dit het perfecte moment om te beginnen. Vanaf vandaag kunnen gebruikers van Verizon wireless, Fios en 5G Home twee maanden gratis Sling TV krijgen.

Degenen die zich aanmelden voor de deal kunnen kiezen uit verschillende opties, te beginnen met Sling Blue of Sling Orange, die elk normaal $ 35 per maand kosten.

Sling Blue bedient meer dan 45 kanalen gericht op nieuws en entertainment, waaronder Bravo, CNN, TNT, Fox News, NFL Network, HGTV, History en AMC. De sport- en gezinsgerichte Sling Orange heeft ongeveer 30 kanalen, waaronder ESPN en Nick Jr.

Een andere optie is twee maanden Sling International, dat een verscheidenheid aan internationale kanalen biedt in meer dan een dozijn talen die gewoonlijk tot $ 35 per maand kosten.

Ten slotte kunt u zich aanmelden voor drie maanden Sling Latino, wat meestal $ 15 per maand kost.

Als u een draadloze of 5G Home-klant van Verizon bent, kunt u zich aanmelden via de My Verizon-app; open gewoon de app, scrol omlaag en tik op de optie Ga naar Sling TV en volg de instructies.

Ondertussen kunnen Fios-gebruikers de Sling TV-deal vasthouden door in te loggen op hun My Verizon-thuisaccounts. Ga naar de pagina Mijn abonnement, selecteer Live TV toevoegen (of Streaming Video toevoegen als u al bent aangemeld voor de Fios TV-service) en klik vervolgens op Sling TV.

U moet een e-mailadres en een betaalmethode (zoals een creditcard of betaalpas) opgeven om u aan te melden voor de Sling TV-aanbieding. Als je besluit dat je de service niet leuk vindt, vergeet dan niet te annuleren voordat de proefperiode voorbij is, anders wordt je maandelijks automatisch gefactureerd.

0 Shares:
You May Also Like