Vergroot je wifi in de 24-uurs thuisnetwerkuitverkoop van TP-Link

tplinkmesh

Als u uw netwerk moet versnellen met een nieuwe router, extender of mesh-systeem, is dit de dag om het te doen. Vandaag – en alleen vandaag – blaast Amazon TP-Link-netwerkproducten uit Verwijder niet-productlink met verschillende sets voor altijd lage prijzen. Hier zijn drie deals die we vooral leuk vinden uit de uitverkoop, die net voor middernacht op donderdagavond, Pacific time, eindigt.

Als eerste is er het TP-Link Deco Wi-Fi 6 three-pack voor $ 200, het laagste punt ooit en van de gebruikelijke $ 225 naar $ 250. Dit mesh-systeem kan tot 5.800 vierkante voet beslaan, waardoor die ruimte in Wi-Fi 6-connectiviteit wordt afgedekt. Dit mesh-systeem wordt geleverd met ingebouwde beveiliging om indringers te voorkomen en malware te detecteren, samen met ouderlijk toezicht, en het werkt met stemassistenten, waaronder Alexa en Google Assistant.

Als een geheel nieuwe setup overdreven voor je is, overweeg dan de TP-Link AC1900 wifi-extender voor $ 60, een daling van de gebruikelijke $ 65 tot $ 90, en nog een historisch dieptepunt. Deze extender schommelt drie antennes om tot 2800 vierkante voet te dekken en tot 35 apparaten te ondersteunen. Er is ook een ingebouwde Gigabit Ethernet-poort.

Onze laatste keuze gaat niet echt over netwerken, maar het maakt deel uit van deze verkoop. Als je wilt dat je speelkamer eruitziet als de binnenkant van je pc-behuizing, overweeg dan de 6,6-voet Kasa Smart LED-lichtstrip voor $ 41, een daling van $ 60 en het laagste punt ooit. Deze lichtstrip heeft een maximale helderheid van 1.400 lumen, een verscheidenheid aan kleuren en lichteffecten en ondersteuning voor Alexa en Google Home. Net als andere slimme apparaten van Kasa heeft het geen hub nodig en is het ook uitbreidbaar tot 33 voet met de toepasselijke uitbreidingseenheden.

Er zijn een heleboel andere items in de uitverkoop van vandaag, waaronder basisrouters, ethernet-switches en meer. Klik op de onderstaande link om alles te zien, en vergeet niet dat deze deals om middernacht verdwijnen.

[Today’s deal: One-day TP-Link networking gear sale on Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like
peace by hampton br30 wi fi smart bulb
Read More

Peace by Hampton BR30 slimme lamp review

In een oogopslag Beoordeling door experts Pluspunten GoedkoopAlexa, Google Assistant en Siri-ondersteuningRobuuste automatiseringstoolsKan binnen of buiten worden gebruikt…