Verander je Disney+ ouderlijk toezicht om je voor te bereiden op ‘Deadpool’

Deadpool movie

Tot voor kort was Disney+ een toevluchtsoord voor gezinsvriendelijke gerechten, met PG-13-films uit de Marvel en universums als de meest volwassen titels die beschikbaar zijn op de service.

Maar in maart verschenen er meer op volwassenen gerichte Marvel-shows zoals en (allemaal overgezet van Netflix) op de service, en nu komt het bericht dat een drietal R-rated Marvel-films – en – op 22 juli naar Disney+ gaan .

Alle drie deze films wonnen lovende kritieken van Marvel-fans, maar weinigen zullen betwisten dat ze een beetje te, nou ja, voor streamers in de schoolgaande leeftijd zijn.

Aangezien de Amerikaanse versie van Disney+ tot nu toe niet in R-rated films heeft gespeeld (Disney+ in andere regio’s heeft R-rated films gehost), hebben veel ouders waarschijnlijk niet de moeite genomen om het ouderlijk toezicht van de service aan te passen (ik zeker niet) .

Maar met en bij het maken van hun Disney+-debuut is het waarschijnlijk tijd om aan de slag te gaan.

Tijd om te voltooien: 5 minuten Benodigd gereedschap: pc of Mac Benodigd materiaal: Disney+ accountKosten: $0 1.

Stel een profielpincode in

Disney Plus stel een profielpincode in

Ben Patterson/Gieterij

De eerste stap is het toevoegen van een pincode aan uw profiel om te voorkomen dat anderen toegang krijgen tot uw profielinstellingen.

Terwijl je inlogt op Disney+, klik je op de Profielen bewerken knop, selecteer uw profiel, scrol omlaag en klik op de Profielpincode instelling.

Klik op het volgende scherm op het selectievakje en maak vervolgens een viercijferige pincode aan.

Als u klaar bent, klikt u op de Opslaan knop.

2.

Maak een kinderprofiel aan

Disney Plus een kinderprofiel toevoegen

Ben Patterson/Gieterij

Als je kinderen in de basisschoolleeftijd of oudere kinderen hebt die van Marvel of , moet je deze stap waarschijnlijk overslaan. Maar als je peuters of kleuters in huis hebt, overweeg dan om een ​​Disney+ kinderprofiel voor ze aan te maken.

Deze kindvriendelijke profielen bieden een ‘vereenvoudigde’ interface en beperken de beschikbare video’s tot inhoud die geschikt is voor alle leeftijden, dus nee of .

Om een ​​Disney+ kinderprofiel aan te maken, logt u in op de service, klikt u op de Profielen bewerken knop, klik Profiel toevoegenkies een avatar en schakel vervolgens de Kinderprofiel instelling wanneer u een naam toevoegt.

Je kunt ook een bestaand Disney+ profiel converteren naar een kinderprofiel door het profiel te bewerken en de Kinderprofiel instelling.

3.

Inhoudsclassificaties instellen

Disney Plus stelt beperking van contentclassificatie in

Ben Patterson/Gieterij

Voor oudere kinderen kun je inhoudsclassificaties instellen op hun profielen die bepalen welke films en programma’s ze kunnen streamen. Nadat u de instelling hebt gewijzigd, is het accountwachtwoord vereist om deze te wijzigen. En als uw kind uw wachtwoord weet te kraken, kunt u er zeker van zijn dat u via e-mail op de hoogte wordt gesteld als iemand probeert te sleutelen aan de inhoudsclassificatie.

Klik gewoon op de Profielen bewerken terwijl u inlogt, klikt u op het profiel dat u wilt bewerken, klikt u op Inhoudsbeoordelingvoer je Disney+-wachtwoord in en kies een instelling.

Zorg ervoor dat TV-14 de hoogst geselecteerde classificatie is om te voorkomen dat uw kinderen proeven of een ander tarief met R-classificatie hebben.

4.

Aanmaken van nieuwe profielen beperken

Disney Plus beperk het maken van profielen

Ben Patterson/Gieterij

Ten slotte moet u ervoor zorgen dat niemand profielen kan maken onder uw Disney+-account zonder eerst het accountwachtwoord in te voeren.

Zodra je bent ingelogd op je Disney+ profiel, klik je op je avatar in de rechterbovenhoek van het scherm, klik je op Accounten schakel vervolgens de Aanmaken van profielen beperken instelling.

0 Shares:
You May Also Like