V-moda werkt samen met de Rolling Stones aan koptelefoons

v moda the rolling stones edition crossfade2wireless

V-moda heeft zijn populaire Crossfade 2 Wireless-koptelefoon geüpdatet in een nieuwe samenwerking met de legendarische rockband The Rolling Stones. De blikjes in beperkte oplage zullen bij de lancering verkrijgbaar zijn met drie ontwerpen en zullen elk voor $ 280 worden verkocht.

De hoofdtelefoon van de “Classic Licks” is voorzien van het beroemdste logo van de band, zoals ontworpen in 1971 door John Pasche en Craig Braun. De “No Filter”-koptelefoon heeft het tong- en lippenlogo dat de band gebruikte tijdens hun tour die in 2017 begon. De “Tattoo You”-koptelefoon heeft de tong en lippen in een op tatoeages geïnspireerd ontwerp dat ook een zwaard, een sjerp, en bloemen.

v moda crossfire draadloze klasse licks

Er komt ook een “RS No. 9 Carnaby”-editie die exclusief zal worden verkocht in de Rolling Stones-vlaggenschipwinkel op No. 9 Carnaby St. in Londen, VK. Dat ontwerp is gebaseerd op het bijgewerkte RS No. 9 Carnaby-logo van de winkel en zal begin 2022 in de winkel verkrijgbaar zijn.

De V-moda Crossfade 2 draadloze hoofdtelefoon is al lang populair bij dj’s en is voorzien van 50 mm-drivers met twee diafragma’s en een CCAW Japanse spoel met hoge resolutie voor Hi-Res-audiocertificering.

De lithium-ionbatterij levert 12 uur afspeeltijd op een lading, en een volledige lading duurt 100 minuten met de meegeleverde micro-USB-kabel. De V-moda Crossfade 2 biedt onbeperkt bekabeld luisteren met de meegeleverde analoge audiokabel die ook een verborgen microfoon bevat voor telefoongesprekken. Dankzij het CliqFold-scharnier van V-moda kan de hoofdtelefoon worden opgevouwen om in de kleine behuizing van het exoskelet te passen.

De Crossfade 2 Wireless Rolling Stones-editie-koptelefoon is beschikbaar in januari 2022, inclusief bij AmazonRemove non-product link.

0 Shares:
You May Also Like