Upgrade uw voordeur met de August Smart Lock Pro voor $ 99

asl pro dark gray connect

Dit is de dag om volledige spraakcommando’s op de voordeur te gebruiken. Alleen vandaag kost de August Home Smart Lock Pro slechts $ 99 bij Amazon, vergeleken met een gebruikelijke prijs rond de $ 200. De verkoop eindigt net voor middernacht op maandagavond Pacific time.

We hebben de Smart Lock Pro beoordeeld en hem vier van de vijf sterren gegeven. “Als je het achteraf inbouwt, zul je geen betere keuze vinden dan de August Smart Lock Pro”, zeiden we. De August Pro Smart Lock Pro is ontworpen om in bestaande deuren met een nachtschoot te passen. “Bedien en bewaak uw deur vanaf elke locatie”, zegt de productlijst, en dat zegt eigenlijk alles. “Vergrendel en ontgrendel je deur, bedien, sleutelloze toegang en houd bij wie komt en gaat, allemaal vanaf je telefoon.”

Dit model beschikt over 2,4 GHz wifi en wordt geleverd met een August Connect Wi-Fi Bridge in de doos, die in de buurt van de deur moet worden aangesloten. Het wordt ook geleverd met een DoorSense-sensor die kan zien of de deur open of gesloten is.

De Smart Lock Pro werkt met Android- en iOS-telefoons, evenals Amazon’s Alexa, Apple’s Siri en Google Assistant voor spraakbesturing. Het wordt geleverd met Z-Wave en HomeKit ingebouwd voor compatibiliteit met andere smart home-producten.

Het is een heel goed slim deurslot en onze grootste klacht was dat het zo veel kostte. Bij minder dan $ 100 is dat vandaag niet het geval.

[Today’s deal: August Smart Lock Pro for $99 at Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like