Upgrade uw tv-luidsprekers met deze Sony S100F-soundbar voor minder dan $ 100

s100fsoundbar

Black Friday is misschien voorbij, maar sommige van onze favoriete vakantiedeals zijn nog steeds geldig. Zoals deze: Amazon verkoopt de Sony S100F 2-kanaals soundbar voor $ 98. Verwijder niet-productlink, goed voor $ 32. korting op de adviesprijs en overeenkomt met een historisch dieptepunt.

Deze soundbar is voorzien van twee speakers met geïntegreerde tweeter en een ‘Bass Reflex’-speaker aan de achterkant. Het kan via Bluetooth verbinding maken met telefoons en andere apparaten om muziek af te spelen en er is een USB-poort voor het afspelen van WMA-, MP3- en WMA-bestanden. Voor de tv-aansluiting ondersteunt het HDMI Arc en optische audio-aansluitingen.

De soundbar is voorzien van Sony’s S-Force Front Surround, wat de benadering van het bedrijf is voor virtueel surround-geluid. Sony zegt dat de functie “geluidsvelden in bioscoopstijl emuleert voor rijke, hifi-audio.” Via de afstandsbediening kun je ook de geluidsmodus aanpassen voor bioscoop, muziek, dialoog, evenals een “nachtmodus” voor helderder geluid bij lage volumes.

De soundbar is 35,43 centimeter lang en ongeveer 3,46 centimeter diep en hoog. Het is groot genoeg om beter geluid te leveren dan die blikkerige luidsprekers in je tv, maar niet zo groot dat het je entertainmenteenheid overweldigt. Als je hem liever aan de muur monteert, kan dat ook. Als je op zoek bent naar andere geweldige deals, bekijk dan het overzicht van de beste vakantiedeals op tv’s, soundbars en mediastreamers en meer.

[Today’s deal: Sony S100F 2-channel soundbar for $98 on AmazonRemove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like