Upgrade uw thuisbioscoop voor minder dan $ 200

samsunghwt550

Begint het bij jou thuis veel op Kerstmis te lijken? Zo niet, geef je audiosysteem dan wat meer door een Samsung-soundbar bij Amazon te pakken. De online retailer blaast Samsung’s tv-geluidssystemen uit. Verwijder de niet-productlink nu. Het is niet duidelijk wanneer de deals eindigen, maar het is altijd beter om eerder dan later een goede deal op te halen.

Een soundbar die onze aandacht trok, was de Samsung HW-T550 voor $ 178. Deze soundbar verkoopt meestal rond de $ 228 tot $ 278 en werd pas eerder in 2020 uitgebracht. De T550 is een starterskit voor surround sound met de 2.1-kanaals soundbar, een draadloze subwoofer en afstandsbediening.

De soundbar van Samsung ondersteunt DTS Virtual:X surround sound en Dolby Audio. De HW-T550 maakt via Bluetooth verbinding met de televisie, maar er is ook de mogelijkheid om een ​​optische kabel te gebruiken. Er is geen HDMI-boogpoort, dus het is draadloos of optisch voor verbindingen. Deze kit heeft ook een gamemodus voor consolefans.

Er zijn nog een heleboel andere soundbars in deze verkoop, waaronder de nieuw uitgebrachte Q800T- en Q950T-kits, die we bij hun lancering hebben besproken. Prijzen variëren en sommige items worden pas in januari verzonden, maar als je gewoon een hoogwaardige soundbar en subwoofer wilt voor minder dan $ 200, dan is de T550 er een om naar te kijken.

[Today’s deal: Samsung soundbar sale on Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like