Upgrade je tv-geluid op Prime Day met Vizio’s scherp geprijsde Elevate Soundbar

vizio elevate soundbar

Til je tv-geluidservaring vandaag nog naar een hoger niveau voor een stuk minder. Amazon verkoopt de verbluffende Vizio Elevate Soundbar met subwoofer en twee surround-luidsprekers voor $ 680. Dat is ongeveer $ 220 korting op de gebruikelijke prijs (die over het algemeen rond de $ 900 schommelt) en een beetje goedkoper dan de verkoopprijs die niet-Prime-leden vandaag krijgen. De Prime-deal eindigt net voor middernacht op dinsdagavond, Pacific time.

We gaven de Vizio Elevate-soundbar vier van de vijf sterren in onze review, samen met een Editors’ Choice Award. “De Vizio Elevate is een van de meest opwindende soundbars die we in tijden hebben gehoord, met groot, kamervullend geluid dat zowel subtiliteit als spierkracht biedt”, zeiden we.

De Elevate heeft gemotoriseerde, draaibare drivers in de soundbar die Dolby Atmos- en DTS:X-hoogtesignalen van het plafond kunnen weerkaatsen. Wanneer je naar deuntjes luistert of video’s bekijkt met standaard 5.1-kanaals audio, kan de Elevate de drivers naar voren draaien om het voorste geluidsbeeld te versterken, waardoor in elk scenario optimaal gebruik wordt gemaakt van de 18 drivers van de Elevate.

Naast de gemotoriseerde stuurprogramma’s beschikt de Elevate ook over ingebouwde Chromecast, eARC-ondersteuning voor verliesvrije Dolby TrueHD- en DTS-HD Master Audio-soundtracks en een speciale 3,5 mm-aansluiting voor het aansluiten van een slimme luidspreker.

[Today’s deal: Visio Elevate Soundbar system for $679 at Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like