Upgrade je audio met deze eenmalige aanbieding van Sony-koptelefoons

sonynoisecancelingheadphones

Of je nu de wereld wilt buitensluiten met een paar draadloze blikjes of gaan joggen met een paar echte draadloze oordopjes, Amazon heeft vandaag een deal voor je. De online retailer biedt een eendaagse verkoop aan op Sony-audioapparatuur. Verwijder niet-productlink met twee solide opties. De deals eindigen maandagavond net voor middernacht Pacific time.

Als eerste hebben we de Sony WHCH710N-hoofdtelefoon met ruisonderdrukking voor $ 78. Verwijder de niet-productlink. Dat is meer dan $ 100 korting op de adviesprijs en het laagste punt ooit. Je kunt deze koptelefoon vaak vinden voor $ 98, waardoor de besparing dichter bij $ 20 komt.

Deze hoofdtelefoon is verkrijgbaar in blauw en zwart en heeft een batterijduur tot 35 uur en een snellaadoptie van 10 minuten voor 60 minuten gebruik. Ze hebben ook dubbele ruissensoren voor het detecteren en implementeren van actieve ruisonderdrukking, en er is een transparantiemodus wanneer je omgevingsgeluiden om je heen moet horen. Het rockt ook handsfree bellen, samen met one-touch toegang tot de stemassistent van je telefoon.

Als je deze blikjes niet leuk vindt, probeer dan de Sony WF-C500 echte draadloze oordopjes in het wit, alleen voor $ 68. Verwijder niet-productlink, van de gebruikelijke $ 98 naar $ 100 en nog een historisch dieptepunt. Deze oordopjes hebben een IPX4-spat- en zweetbestendige waterbestendigheid, een ingebouwde microfoon voor oproepen en een batterijduur tot 20 uur met de meegeleverde oplaadcassette.

[Today’s deal: One-day sale on Sony headphones at Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like