Update voor Windows 10 versie 20H2, oktober 2020 uitgebracht Hier hoe u het nu meteen doet!

Vandaag 20/10/2020 heeft Microsoft de nieuwste update van Windows 10 versie 20H2, oktober 2020 voor iedereen beschikbaar gemaakt. De nieuwste update van oktober 2020 wordt geleverd met veel verbeteringen die de algehele gebruikerservaring zouden moeten verbeteren. Welnu, de update van oktober 2020 zal niet op alle pc’s tegelijkertijd verschijnen, omdat dit een geleidelijke uitrol is. De automatische uitrol vindt in fasen plaats, waarbij Microsoft gegevens verzamelt en compatibiliteitsproblemen tijdens het proces oplost, sommige pc’s moeten mogelijk langer wachten dan andere om Windows 10 versie 20H2 te kunnen installeren.

Dat betekent dat de update alleen verschijnt op apparaten die deel uitmaken van de eerste golven, maar je kunt handmatig controleren op updates, Media Creation Tool gebruiken om Windows 10 oktober 2020 Update nu te downloaden en te installeren.

Hoe Windows 10 versie 20H2 nu te installeren!

Volgens het bedrijf is de nieuwe versie vanaf 20/10/2020 beschikbaar als handmatige download met behulp van de Media Creation Tool, Update Assistant of door op de knop Controleren op updates knop in de Windows Update-instellingen. Zorg er dus voor dat de nieuwste updates op uw systeem zijn geïnstalleerd en wacht tot Windows 10 versie 20H2 arriveert. En wanneer uw apparaat compatibel is, ontvangt u binnenkort een bureaubladmelding waarin wordt bevestigd dat de update gereed is.

Lees ook: 7 Tips om je pc goed voor te bereiden op Succesvolle Windows 10 versie 20H2 Upgrade

Hier wordt de officiële video uitgelegd hoe u de update van Windows 10 oktober 2020 kunt krijgen

Controleer op Windows-updates via Instellingen

U kunt echter controleren of de update van Windows 10 oktober 2020 beschikbaar is of niet op uw apparaat.

Menu Start en tik op het pictogram Instellingen. Navigeer naar de pagina Update en beveiliging. Klik op ‘Windows Update’ en tik op de knop ‘Controleren op updates’. Windows controleert op updates en download deze op de achtergrond. 10 versie 20H2, dit is de update van oktober 2020, Klik op Nu downloaden en installeren

Nadat de pc het downloadproces heeft voltooid, klikt u op Nu opnieuw opstarten om de update te installeren en toe te passen. Nadat u het proces hebt voltooid, wordt uw Windows-buildnummer verhoogd naar 19042.330 druk op windows + R, typ winnaar en oké.

Ontvang de update van oktober 2020 met behulp van Windows 10 Media Creation Tool

Microsoft heeft de Media Creation Tool uitgebracht om u te helpen bij het handmatig downloaden en installeren van Windows 10-updates. U kunt het ook gebruiken om functie-updates op te schonen.

Download de Media Creation Tool van de Microsoft-ondersteuningswebsite. Dubbelklik op het bestand om het proces te starten. Volg de instructies op het scherm. Selecteer de optie Deze pc nu upgraden. En volg de instructies op het scherm

Ontvang de update van oktober 2020 met behulp van Windows 10 Update Assistant

Als je niet wilt wachten tot de update beschikbaar is, kun je de Windows 10 Update Assistant gebruiken om hem nu te krijgen!

Eenmaal gedownload, kunt u het uitvoeren om de installatie van de 20H2-update van oktober 2020 te starten.

Hier hieronder heb ik twee links gedeeld (voor Windows 64bit en 32 bit) om Windows 10 oktober 2020 Update ISO rechtstreeks van Microsoft Server te downloaden.

Windows 10 oktober 2020 Update-functies

De nieuwste, Windows 10 versie 20H2, oftewel de update van oktober 2020, wordt geleverd met een opnieuw ontworpen startmenu, een nieuwe aanraakvriendelijke taakbalk, een nieuwe optie om de verversingssnelheid van een computer aan te passen, verbeteringen aan instellingen en meldingen en meer.

Met de nieuwste Windows 10-versie 2009 toont het startmenu eenkleurige, themabewuste tegels die hun kleurenschema aanpassen aan het door de gebruiker gekozen thema.

Er is een nieuwe, meer aanraakvriendelijke taakbalk die de pictogrammen linksonder op het scherm verplaatst

de Alt+Tab-functionaliteit om te schakelen tussen apps krijgt ook een nieuwe lay-out

De update van Windows 10 20H2 biedt ook de mogelijkheid om de verversingssnelheid voor een scherm aan te passen, die ook toegankelijk is via de instellingen.

En tot slot, de op Chromium gebaseerde Edge-browser (deze vervangt de klassieke UWP Edge) wordt vooraf geïnstalleerd op alle apparaten die met de oktober-update of nieuwer worden geleverd.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like