Ultrasona: Ultrasoon reinigen thuis en onderweg

Iedereen heeft een hekel aan afwassen, wasgoed schrobben en schoonmaken tussen de kieren en kreuken van moeilijk schoon te maken voorwerpen.

Dankzij een nieuwe ultrasone reinigermisschien hoeft u dat nooit meer te doen.

Ultrasona is een draagbare reinigingsgadget die vlekken verwijdert en ziektekiemen doodt met geluidsgolven. Ja, dat heb je goed gehoord. Het weerkaatst meer dan 50.000 geluidsgolven per seconde om vrijwel alles er weer als nieuw uit te laten zien.

Of dat is tenminste de bewering. Bij TechUntold, we hebben onlangs de kans gekregen om Ultrasona te bekijken. Dit is wat we ervan vinden.

Ultrasona apparaat

Ultrasona Beoordeling

Inhoud van de doos

Ultrasona wordt geleverd in een kartonnen doos die slechts één stuk bevat. De Ultrasona-staaf wordt met een waterdicht snoer aan de hoofdstroomhub bevestigd en de stekkers in de muur.

1 Ultrasona reiniger Gebruiksaanwijzing

Ontwerp

Het ontwerp van Ultrasona is strak en lichtgewicht. De afmetingen zijn als volgt:

De toverstok is 3,34″ lang en 1,37″ breed Gewicht: ongeveer 1 lb (15,4 oz)

Ultrasona-specificaties:

De staaf is gemaakt van duurzaam metaal en de plug is gemaakt van hard plastic. Het snoer is ook dikker dan de meeste netsnoeren.

Het is ontworpen voor intensief gebruik en reizen, wat goed is omdat het zeer draagbaar is. Het is gemakkelijk op te bergen in een rugzak of aktetas voor noodgevallen. Het kan ook levensreddend zijn voor studenten en kampeerders (aangezien de camping een stroombron heeft).

Ultrasona is goed gemaakt en duurzaam. De fabrikant is tot het uiterste gegaan om hoogwaardig kunststof en extra coating voor het snoer te gebruiken.

Functionaliteit

Hoe werkt Ultrasona? Ultrasoon reinigen is niet bepaald vanzelfsprekend. We zetten de belangrijkste concepten voor je op een rij.

Ultrasona zendt 50.000 galm per seconde uit door water. Deze weerkaatsingen creëren microscopisch kleine bubbels die zich hechten aan objecten in hun omgeving (zoals je vuile shirt, tandenborstel of babyspinazie).

Deze bubbels zijn onstabiel en exploderen onmiddellijk.

Deze kleine explosies geven microscopisch kleine schokgolven vrij die vuil van oppervlakken afblazen en het microbiële leven (zoals bacteriën) vernietigen. Dit proces heeft een wetenschappelijke naam: Cavitatie. Als je meer details wilt, kun je het opzoeken (het is best cool) of het gedemonstreerd zien in een interessante geanimeerde gif op de Ultrasona Kickstarter-pagina.

Hoe gebruikt u Ultrasona? De functionaliteit is verrassend eenvoudig. Dit is hoe het werkt:

    Vul een bak met water (bijvoorbeeld een gootsteen) Plaats het te reinigen object in het water (zoals een versleten polshorloge) Plaats de Ultrasona-staaf in het water Sluit de Ultrasona aan op een stopcontact, stel de timer in en zet hem aan .

Dat is het zo’n beetje. Het is veel gemakkelijker te gebruiken dan een wasmachine. Er zijn geen wijzerplaten of ingewikkelde bedieningselementen. Het instellen van de timer is heel eenvoudig (zelfs makkelijker als je de presets gebruikt), en wanneer de timer afloopt, schakelt Ultrasona automatisch uit.

Ultrasona-infographic: hoe het werkt

Een van de grootste voordelen van Ultrasona is dat het kan worden gebruikt om vrijwel alles schoon te maken. Van borden tot kleding tot sieraden tot eten, het is in staat om tot op microscopisch niveau schoon te maken.

Maak dingen gemakkelijk schoon

Dat betekent dat het in die kieren en spleten kan komen die onmogelijk schoon te maken zijn, zoals de ruimtes tussen stenen in sieraden, de scharnieren van een schaar en de spleten in babyflessen en fopspenen. Stelt u zich eens voor dat u niet meer de klusjesman hoeft te bellen om die verwaarloosde schoonmaakklusjes uit te voeren.

U hoeft zich geen zorgen te maken dat Ultrasona uw tere kleding of kwetsbare spullen beschadigt.

Het is eigenlijk veel zachter dan een vaatwasser of een wasmachine. Wanneer Ultrasona zijn magie aan het werk is, raakt het nooit je spullen. De microscopisch kleine bubbels doen al het werk en de schokgolven die ze uitzenden zijn alleen verwoestend voor microben en vuildeeltjes.

Het cavitatieproces reinigt fijne was zonder dat u ze hoeft aan te raken, wat een veilige en effectieve wasbeurt garandeert zonder risico op beschadiging.

Bediening

De bedieningselementen van Ultrasona zijn zeer eenvoudig en gemakkelijk toegankelijk.

Een grote knop op de stekker zet het apparaat aan en uit. Net boven de aan/uit-schakelaar bevindt zich een klein klokpictogram met aan weerszijden een “+” en “-“. Met deze aanraakgevoelige knoppen stel je de timer handmatig in.

Echografie in de buurt van een gootsteen

Boven de timerknoppen vind je de slimme presets. Dit is een bijzonder handige set bedieningselementen, omdat u hiermee specifieke soorten objecten met een druk op de knop kunt reinigen. Ultrasona stelt vervolgens de timer voor u in en reinigt op het optimale vermogensniveau om tijd en elektriciteit te besparen.

Ultrasona heeft vier slimme voorinstellingen voor:

Produceren (fruit en groenten) Sieraden Gerechten Kleding en stof

Echografie foto

Deze slimme voorinstellingen zijn een van mijn favoriete dingen over Ultrasona. De meeste mensen zijn nieuw in ultrasoon reinigen, dus de one-touch-functionaliteit maakt het veel toegankelijker.

Een ander handig aspect van Ultrasona is dat het automatisch wordt uitgeschakeld. Andere reinigers moeten handmatig worden in- en uitgeschakeld, maar omdat ultrasone reinigers snel werken, kan dit ertoe leiden dat gebruikers moeten wachten terwijl de reiniger werkt. Dankzij Ultrasona’s timer en presets kun je hem laten gaan terwijl je andere zaken thuis doet.

Ultrasona in een schaal met bessen

Uitvoering

De prestaties van Ultrasona waren voor het grootste deel indrukwekkend. We hebben gekeken naar drie verschillende reinigingstests:

Een bevlekt T-shirt Wat ongewassen aardappelen Een trouwring

De test die de kracht van Ultrasona het duidelijkst aantoonde, was: de aardappelen.

Het vuil kwam los van de aardappelen en onthulde de gouden aardappelschil eronder. Het duurde slechts 4 minuten voordat de aardappelen helemaal vlekkeloos waren.

Ultrasona is een geweldige manier om schrobben in de keuken te vermijden, vooral omdat de galm 99,9% van het microbiële leven doodt. Het is fijn om te weten dat je eten vrij is van vuil en schadelijke verontreinigingen zoals pesticiden en bacteriën.

De trouwringtest duurde wat langer.

Er was niet veel verschil na ongeveer 5 minuten in het water. Maar na nog 10 minuten waren er enkele duidelijke veranderingen. De ring glinsterde niet als nieuw, maar hij scheen beslist helderder en zag eruit alsof hij naar de juwelier was geweest voor een schoonmaakbeurt.

Het T-shirt was het moeilijkst schoon te maken.

Het was bedekt met een permanente marker, wat een behoorlijk moeilijke vlek is. Ultrasona heeft met succes delen van de vlek verwijderd, maar omdat het T-shirt in het water gevouwen was, moest het worden verplaatst om meer van de vlek te verwijderen.

Uiteindelijk duurde het meer dan 45 minuten om het T-shirt schoon te maken. Het was een moeizaam proces, maar de vlek was verwijderd. Als de vlek klein was geweest, had deze waarschijnlijk binnen 5-10 minuten kunnen worden verwijderd.

Over het algemeen lijkt Ultrasona goed te werken. Het is absoluut een waardevol hulpmiddel in de keuken. Je kunt verwachten dat het ook andere dingen opruimt, maar het kan wat meer tijd kosten dan geadverteerd.

Prijzen

Ultrasona is te koop voor $ 200.

Dit is geen slechte prijs, aangezien de meeste ultrasone reinigers voor thuisgebruik in de prijsklasse van $ 200- $ 300 liggen (en de meeste zijn niet zo geavanceerd als Ultrasona).

Maar nieuwe Ultrasona-klanten kunnen een apparaat vooraf bestellen voor slechts $ 95.

Ultrasona is nog niet in de handel verkrijgbaar. Het is momenteel geld inzamelen op Kickstarter om massaproductie te starten. Gelukkig heeft Ultrasona de financieringsdrempel overschreden en wordt het in juni verzonden. Maar nieuwe donateurs kunnen nog steeds profiteren van pre-sale prijzen.

Voor $ 95 is Ultrasona een koopje.

Het is een van de meest veelzijdige ultrasone reinigers en kost minder dan de helft van de prijs van zijn concurrenten. Het enige nadeel is dat je tot juni moet wachten om het te ontvangen.

Ultrasona met bessen

Vonnis

Verbetert Ultrasona de manier waarop u schoonmaakt?

We kunnen gerust ja zeggen.

Ultrasona maakt het gemakkelijk om dingen schoon te maken die je voorheen niet echt kon schoonmaken. Zonder ultrasone reiniging is er geen gemakkelijke manier om sieraden, gereedschap, speelgoed en artikelen voor persoonlijke verzorging schoon te maken. Voor andere dingen die je gewend bent schoon te maken, zoals vlekken, etenswaren en servies, kun je nu schoonmaken zonder te schrobben en steeds maar weer door de wasmachine te lopen.

Als klap op de vuurpijl is Ultrasona draagbaar, betaalbaar en zuinig in gebruik. Het gebruikt 40x minder water en 15x minder energie dan een traditionele wasmachine.

We raden Ultrasona aan aan mensen met gezinnen, mensen die van smetteloze huizen houden en Airbnb-hosts die snel en grondig moeten schoonmaken.

Ultrasona zal je vaatwasser of wasmachine niet vervangen (je hebt die nog steeds nodig voor grote klussen), maar het is de moeite waard om er een in huis of in je tas te hebben voor vlekken, morsen en dagelijkse schoonmaak.

Als u een Ultrasona voor uw huis wilt of meer wilt weten over ultrasone reiniging, ga dan naar Ultrasona op ultrasonacleaner.com.

Ultrasona op de keukentafel

echografie

95

echografie

Pluspunten

Gemakkelijk te gebruiken Heeft vooraf ingestelde modi Kan veel dingen schoonmaken

nadelen

Kleding schoonmaken kan even duren

0 Shares:
You May Also Like