UltraPro Outdoor 2-Outlet Wi-Fi Smart Plug review: voor penny pinchers

ultrapro outdoor wi fi outlet

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Zeer voordeligEenvoudige, gebruiksvriendelijke appMaakt verbinding met uw Wi-Fi-netwerk

nadelen

Geen afdekkingen voor ongebruikte stopcontactenVoelt dun aanOutlets kunnen niet onafhankelijk worden bediend

Ons oordeel

Deze voordelige outdoor smart plug kost een paar dollar minder dan zijn naaste concurrent, maar door de afwezigheid van socket covers vragen we ons af hoe lang hij de elementen zal overleven.

Onze eerdere berichtgeving over de UltraPro indoor smart plug informeerde lezers dat het merk hetzelfde product is dat Jasco verkoopt onder de naam Enbrighten, alleen verkocht bij een andere detailhandelaar en in een andere verpakking. UltraPro-producten worden verkocht bij Amazon. Enbrighten wordt meestal verkocht bij Lowe’s en op Jasco’s eigen website, hoewel je sommige modellen ook bij Amazon zult vinden.

Dezelfde regel is van toepassing op deze UltraPro-buitenstekker: er is ook een Enbrighten-dubbelganger, hoewel er een significant verschil is tussen de twee, waar ik op in zal gaan. Bij het ter perse gaan waren de twee apparaten geprijsd op minder dan $ 5 van elkaar; de UltraPro is iets goedkoper, wat eigenlijk het enige voordeel is dat het heeft.

Net als zijn broer met het Enbrighten-merk (en de binnenversie van deze slimme stekker), is het een uitgesproken budgetaangelegenheid. De plastic behuizing voelt dun en goedkoop gemaakt aan, de twee stopcontacten missen rubberen afdekkingen (de Enbrighten-stekker heeft rubberen uitlaatafdekkingen). Het bedrijf biedt met name geen IP-weersbestendigheidsclassificatie en zonder stopcontactafdekkingen kan ik me niet voorstellen wat het zou zijn (fabrikanten bevestigen hun eigen IP-codes, maar nemen de zaak over het algemeen serieus genoeg om ze niet op te blazen. U kunt meer lezen over IP-codes in dit andere verhaal.)

ultrapro slimme plug-app 3

Een enkele aan / uit-knop met led-achtergrondverlichting aan de bovenkant bedient beide stopcontacten tegelijkertijd; er is hier geen individuele uitlaatcontrole. Twee LED’s, een rode en een blauwe, worden gebruikt om respectievelijk aan te geven of de stroom is ingeschakeld en of er wifi is. De eerste kan in de app worden uitgeschakeld, de laatste niet.

Zoals met alle Enbrighten- en UltraPro-producten die we hebben beoordeeld, maakt het apparaat alleen verbinding met 2,4 GHz wifi-netwerken. Jasco specificeert geen maximaal vermogen, maar de stopcontacten van de Enbrighten zijn geschikt voor een totaal verbruik van maximaal 1.875 watt voor algemeen gebruik/resistief gebruik en een maximum van 1/3 pk voor een motor. Het is veilig om aan te nemen dat hier dezelfde limieten gelden.

Ik had wat installatieproblemen met de Enbrighten-eenheid, maar geen hiervan, die snel en zonder klachten verbinding maakte met de UltraPro-app. Er is niet veel aan de app: afgezien van een planningssysteem en een afteltimer, is de enige franje de set van drie vooraf gebouwde schema’s – Avond, Ochtend en Dusk to Dawn – waarmee je snel toegang hebt tot veelgebruikte scènes. Alexa en Google Assistant worden beide ook ondersteund, maar er is geen HomeKit-ondersteuning.

Een prijskaartje van $ 21 plaatst dit aan de onderkant van de prijsklasse voor deze categorie, en dat is een van de weinige echte verkoopargumenten die de UltraPro outdoor smart plug biedt. Dat gezegd hebbende, zelfs voor deze prijs, heb ik gewoon niet voldoende vertrouwen in de bruikbaarheid van dit product op lange termijn in een natte of stoffige omgeving. Ik zou kopers willen adviseren om hun vizier wat hoger te leggen om een ​​duurzamer apparaat te vinden, ook al kost het iets meer.

0 Shares:
You May Also Like
leviton decora voice dimmer 1
Read More

Leviton zet Alexa in een dimmer

Leviton breidt zijn assortiment slimme schakelaars en stopcontacten voor thuis uit met een nieuwe wifi-dimmerschakelaar met ingebouwde Amazon…