UltraPro 2-Outlet Smart Plug review: een goedkope smart-home onramp

ultrapro 2 outlet smart plug

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Brede tussenruimte is goed voor gebruik met muurwrattenEenvoudige, ongecompliceerde appZeer goedkoop

nadelen

Geen individuele controle van het stopcontact LED zorgt ervoor dat de hele stekker van binnenuit gloeit Vrij gigantisch van formaat

Ons oordeel

Dit product is identiek aan de Enbrighten 2-stopcontact, maar kost de helft van de prijs (wanneer je een twee-pack koopt).

Laten we met dit product meteen ter zake komen. De UltraPro 2-outlet slimme stekker is hetzelfde product als de Enbrighten 2-Outlet slimme stekker die ik in 2020 heb getest. Als ik zeg dat het hetzelfde product is, bedoel ik dat het hetzelfde is: Jasco maakt beide producten en verpakt ze gewoon anders voor verschillende wederverkopers . UltraPro wordt verkocht bij Amazon. Enbrighten wordt verkocht bij Lowe’s Niet-productlink verwijderen en op Jasco’s eigen e-commercesite Niet-productlink verwijderen. Zelfs de apps die ze gebruiken, zijn bijna identieke skins van elkaar, beide gebaseerd op een door Tuya gebouwde back-end.

Het enige echte verschil – afgezien van de verpakking – is de prijs. Bij het ter perse gaan kost de Enbrighten-plug $ 19 bij Lowe’s ($ 22 op de site van Enbrighten), terwijl de UltraPro verkrijgbaar is in een two-pack voor $ 22.

Net als bij het Enbrighten-product, is dit een beslist – opzettelijk – goedkope plug die is gebouwd om zo generiek te zijn als ze komen. Het geheel witte ontwerp steekt uit aan beide zijden van een wandcontactdoos, hoewel het slank genoeg is om het tweede stopcontact niet te blokkeren, op voorwaarde dat je iets met een normale stekker in dat tweede stopcontact gebruikt. Helaas is het net iets te dik om twee UltraPro-switches in dezelfde duplex-aansluiting aan te sluiten. De maximale ondersteunde stroomsterkte is 15 ampère (ongeveer 1800 watt), met alleen verbinding via 2,4 GHz wifi.

In het midden van het apparaat vind je een enkele aan/uit-knop die beide stopcontacten tegelijk bedient. Standaard brandt de bijgevoegde LED blauw wanneer het apparaat is ingeschakeld; deze functie kan in de app worden omgekeerd of helemaal worden uitgeschakeld. Merk op dat de LED extreem krachtig is. Wanneer de lichten uit zijn, verlicht het licht het hele chassis van de stekker van binnenuit, wat zorgt voor een griezelig (en niet helemaal aantrekkelijk) uiterlijk.

ultrapro 2 stopcontact slimme stekker led

Voor het instellen in de app is registratie vereist, maar toen ik probeerde mijn account in te stellen, heb ik nooit de vereiste bevestigingscode per e-mail ontvangen. Toen ik het de volgende dag opnieuw probeerde, werkte het registratieproces prima en kon ik zonder problemen verbinding maken met mijn wifi-netwerk.

De Spartaanse app heeft de gebruikelijke functies, waaronder een planningssysteem en een afteltimer. Drie vooraf gemaakte schema’s – Avond, Ochtend en Dusk to Dawn – zijn beschikbaar als snelkoppelingen op het primaire bedieningsscherm. Deze kunnen allemaal worden aangepast en opnieuw worden geconfigureerd in de app. Voor meer geavanceerde besturingsbehoeften worden verbindingen met Alexa en Google Assistant beide ondersteund.

En dat is het echt. Dit is een generiek product met generieke kenmerken – en gelukkig een generieke prijs. Als u meer luxe functies wilt, zoals energiemonitoring of individuele controle van het stopcontact, moet u uw budget verhogen. Maar voor alle $ 11 per eenheid is het moeilijk om te veel te klagen over het apparaat zoals het is.

Als je geen slimme stekker met dubbele stopcontacten nodig hebt, wil je misschien eens kijken naar de Wyze Plug, die $ 14,99 kost voor een pakket met twee slimme stekkers met één stopcontact.

0 Shares:
You May Also Like