Uitstekende beeld- en audiokwaliteit, maar mist enkele geavanceerde functies

august view primary

De August View-videodeurbel werd aanvankelijk helemaal in april 2019 uitgebracht. Terwijl we aan onze beoordeling van het product werkten en enkele ernstige technische problemen tegenkwamen waar vroege kopers over klaagden, heeft August de View van de markt gehaald. Het bedrijf heeft besloten dat het die problemen heeft opgelost en biedt het apparaat nu opnieuw te koop aan.

Het is nog steeds niet de videodeurbel op de markt, vooral als je rekening houdt met de vraagprijs van $ 229, maar het is een van de betere keuzes in videodeurbellen die niet afhankelijk zijn van de aanwezigheid van laagspanningsbedrading van een bestaande conventionele deurbel . De 1440p-resolutie van de camera levert een scherp beeld en het nachtzicht van de View is even helder met een bereik van ongeveer 3 meter.

Draadloze prestaties

De August View is een van de gemakkelijkst te installeren videodeurbellen die ik heb getest. Je schroeft eenvoudig de achterplaat aan de muur, schuift de deurbel op de plaat en zet hem vast met een kleine slotschroef. De volgende stap is om de bijbehorende draadloze bel aan te sluiten op een stopcontact ergens in uw huis, de app op uw smartphone te installeren en de installatiestappen te volgen.

Augustusweergave geïnstalleerd

Dankzij de bel-accessoire hoef je niet op je telefoon te vertrouwen om gewaarschuwd te worden wanneer een bezoeker aanbelt, zoals bij de Ring Video Doorbell 2. Ja, Ring biedt ook een bel-accessoire en de Ring Chime Pro ook fungeert als een wifi-bereikvergroter en kan ook worden geconfigureerd om af te gaan wanneer een Ring-beveiligingscamera beweging detecteert. Maar de Chime Pro voegt $ 49 toe aan de $ 199 kosten van Ring’s deurbel.

Augustus biedt drie serviceplannen, maar de gratis laag van augustus staat je niet toe opgenomen video’s af te spelen. Dit is hetzelfde als de serviceplannen van Ring, met de opmerkelijke uitzondering dat je gemiste bezoekers ziet die aanbelden (augustus noemt deze functie “activiteitenvoorbeeld”). Het Premium-abonnement biedt 15 dagen video-opslag in de cloud voor $ 2,99 per maand; het Premium Plus-abonnement van $ 4,99 per maand verhoogt dat tot 30 dagen. Alle drie de niveaus bieden activiteitsvoorbeelden, high-definition liveweergaven, tweerichtingsaudio, deurbel- en videomeldingen en meerdere beltonen.

Zeer bewegingsgevoelig

Augustus Bekijk app

De August View is uitgerust met een zeer gevoelige en niet-selectieve bewegingssensor die een waarschuwing stuurt naar de bel en de app. Het voordeel is dat de bewegingssensor lurkers opneemt die aanbellen; het nadeel is dat vrijwel elke beweging een waarschuwing en een opname zal activeren.

Mijn kat leerde snel op de leuning naast de achterdeur zitten waar ik de View voor deze evaluatie had geïnstalleerd om te zeuren om voedsel en aandacht. De bewegingswaarschuwingen werden zo frequent dat ze overgingen in witte ruis, dus ik zette bewegingsdetectie helemaal uit en vertrouwde erop dat bezoekers op de deurbelknop drukten.

Ik kan bevestigen dat augustus de bugs heeft verpletterd die de View plaagden toen deze voor het eerst werd verzonden. Vorig jaar ondervond ik een reeks verbindingsproblemen met mijn Eero mesh-router, een aanzienlijke verbindingsvertraging bij het synchroniseren van de app met de deurbel en vertraging bij het gebruik van tweerichtingsaudio. Met de laatste firmware ben ik daar niets van tegengekomen.

Ik vond de uitstekende tweerichtingsaudio van de View zelfs responsiever en minder laggy dan veel van de volledig bedrade modellen die ik heb getest. Het kan echter ongeveer vijf seconden duren om de live feed te controleren; de View gaat in een slaapstand als er geen beweging voor is om de batterij te sparen. Ik vond dit een acceptabel compromis.

De View wordt geleverd met een enkele oplaadbare batterij die ongeveer een uur nodig heeft om op te laden via een USB-kabel. Ik vond de batterijduur van de View uitstekend, zelfs op mijn drukke veranda. Op het moment van schrijven is de deurbel ongeveer drie weken geïnstalleerd en heeft hij nog steeds een levensduur van 50 procent.

Waar het op neerkomt:

De View is een sterke draadloze videodeurbel, zeker als je ook nog een van August’s slimme toegangssloten hebt. Maar de video met hogere resolutie en de meegeleverde draadloze bel maken het niet goed genoeg om de Ring Video Doorbell 2 te vervangen als onze topkeuze in die categorie. En als je bestaande deurbelbedrading hebt, blijft de meer geavanceerde Nest Hello onze favoriete videodeurbel in het algemeen.

0 Shares:
You May Also Like