Uitgelekte aankondiging van Samsung legt de releasedatum van februari vast voor de Galaxy Home Mini

samsung galaxy home mini beta 1

De langverwachte Samsung Galaxy Home Mini gaat mogelijk al deze maand naar winkels in Zuid-Korea, volgens een persbericht dat inmiddels van de website van Samsung is verwijderd.

Zoals gemeld door Android Police, zei de aankondiging op de Zuid-Koreaanse website van Samsung dat de Bixby-aangedreven Samsung Galaxy Home Mini op 12 februari zou aankomen voor 99.000 KRW, of ongeveer $ 83 in Amerikaanse valuta.

Het persbericht werd volgens Android Police snel verwijderd. We hebben contact opgenomen met Samsung voor commentaar.

De gelekte releasedatum voor de Galaxy Home Mini slimme luidspreker zou een dag na een gepland Samsung Unpacked-evenement in San Francisco zijn, waar de techgigant naar verwachting de Galaxy S20 zal onthullen.

Samsung heeft al laten doorschemeren dat de Galaxy Home Mini eerder vroeger dan later zou aankomen, waarbij Samsung-execs op CES vorige maand beloofden dat de slimme luidspreker in “begin” 2020 zou landen.

De Samsung Galaxy Home ontbreekt echter nog in actie, een grotere versie van de Galaxy Home Mini die voor het eerst werd aangekondigd tijdens het Unpacked-evenement van Samsung in augustus 2018. Afgezien van een korte verschijning op het Mobile World Congress bijna een jaar geleden, moet de Galaxy Home het daglicht nog zien.

Woord van de Galaxy Home Mini, die eruitziet als een bolvormige concurrent van Amazon’s verkleinwoord Echo Dot en de Google Nest Home Mini, dook afgelopen augustus voor het eerst op.

Volgens een beta-aanmeldingsformulier van Galaxy Home Mini heeft de Galaxy Home Mini Bixby (de stemassistent van Samsung) aan boord en zou hij ook dienst doen als SmartThings-hub.

De Galaxy Home Mini zal ook bogen op “rijk geluid” met dank aan AKG, een divisie van Harman, eigendom van Samsung.

In een vertaalde versie van het nu verwijderde persbericht heeft Samsung enkele nieuwe details over de Galaxy Home Mini toegevoegd, waaronder dubbele geïntegreerde microfoons die spraakopdrachten kunnen ontvangen over “lange afstanden”, de mogelijkheid om “noodsituaties” zoals brand te detecteren, rook en lekt wanneer het is aangesloten op een “externe sensor” en audiofunctionaliteit voor meerdere kamers.

De gelekte aankondiging maakte geen melding van een Amerikaanse releasedatum voor de Galaxy Home Mini, maar het is mogelijk dat Samsung eindelijk de bonen zal morsen tijdens het Unpacked-evenement van 11 februari, dus houd ons in de gaten.

0 Shares:
You May Also Like