U kunt nu Netflix streamen op uw Portal TV

netflix on portal tv

Netflix maakt de ronde van de belangrijkste slimme schermen, debuteerde eerder dit jaar op de Google Nest Hub en Hub Max en zal binnenkort verschijnen op Amazon Echo Show-schermen. Nu komt het bericht dat Netflix gebonden is aan Facebook’s Portal TVRemove non-product link.

Facebook zegt dat er nu een nieuwe Netflix-app voor Portal TV beschikbaar is en onthult ook een nieuwe afstandsbediening met sneltoetsen voor Prime Video, Facebook Watch en (natuurlijk) Netflix. De vernieuwde afstandsbediening wordt nu geleverd met nieuwe Portal TV-apparaten en zal volgens Facebook de komende weken in de winkels aankomen.

Nu is Portal TV geen slimme weergave op dezelfde manier als de Google Nest Hub of de Echo Show. Terwijl de slimme Nest- en Echo-schermen alles-in-één-apparaten met ingebouwde schermen zijn, lijkt de Portal TV meer op een streamingapparaat dat u op uw woonkamer-tv aansluit.

Dat gezegd hebbende (en in tegenstelling tot traditionele streaming-settopboxen), wordt de Portal TV geleverd met een geïntegreerde camera en microfoon voor Messenger, WhatsApp en (uiteindelijk) Zoom-videogesprekken, en met Alexa aan boord verandert het apparaat in wezen je tv in een slimme weergave.

Hoewel Netflix nu wereldwijd beschikbaar is op Portal TV, had Facebook niets te zeggen over de aankomst van Netflix op een van zijn Portal-apparaten met beeldschermen, waaronder de Portal, de Portal Mini en de Portal+.

Tot voor kort was Netflix een uithangbord op alle grote slimme schermen. Hoewel Echo Show-gebruikers Netflix aan hun beeldschermen konden laten werken met behulp van de Silk-browser, was het een onhandig proces. En terwijl de Netflix-app voor iOS en Android Chromecast-compatibel is, was de optie uitgeschakeld voor slimme Google-schermen.

In juli kondigde Google aan dat Netflix eindelijk naar de Google Nest Hub en Hub Max zou komen, compleet met Quick Gesture-ondersteuning (wat betekent dat je je hand kunt opsteken om een ​​video te pauzeren of te hervatten).

Amazon kondigde vorige maand aan dat Netflix-ondersteuning “binnenkort” zou komen voor zijn Echo Show slimme luidsprekers.

0 Shares:
You May Also Like