U kunt Lenovo’s $ 399 Smart Frame vooraf bestellen voor de halve prijs vóór de lancering in augustus

lenovo smart frame main 2

Naast het opwekken van belangstelling voor de aankomende 21,5-inch fotolijst, wil Lenovo “een gemeenschap van betrokken en enthousiaste gebruikers opbouwen” die “input kunnen bieden voor ideeën en functies over wat ze in de toekomst voor dit type product zouden kunnen wensen, ‘, zei een vertegenwoordiger van Lenovo.

Net als andere hoogwaardige digitale fotolijsten op de markt, lijkt de Lenovo Smart Frame ver verwijderd van de goedkope digitale fotolijsten bij uw plaatselijke drogisterij, en het belooft ook een aanzienlijke verbetering van de visuele kwaliteit ten opzichte van de eigen slimme displays van de fabrikant. .

Ontworpen met een ontspiegeld oppervlak en een lichtsensor die de helderheid en kleur van het beeld aanpast op basis van het omgevingslicht in de kamer, heeft de Lenovo Smart Frame een 1920 x 1080 IPS-touchscreen met een 100 procent sRGB-kleurengamma en een Kijkhoek van 89 graden.

Het Wi-Fi- en Bluetooth-compatibele Smart Frame synchroniseert met Google Foto’s, waardoor het diavoorstellingen en collages van uw familiekiekjes kan weergeven, terwijl een gratis app wordt geleverd met “honderden” kunstwerken.

lenovo smart frame-oriëntatie

Je kunt door je afbeeldingen vegen door simpelweg met je hand voor de geïntegreerde gebarenbediening van het frame te zwaaien, terwijl een begeleidende app voor iOS en Android zorgt voor meer “geavanceerde” navigatiebediening.

Met de opklikbare montagehardware van de Smart Frame kunt u het scherm in liggende of staande stand draaien. Het display wordt geleverd met een aluminium decoratief frame dat kan worden verwisseld voor andere frames met verschillende kleuren en materialen.

Het frame heeft ook een paar 2-watt luidsprekers, een dubbele microfoonarray en geïntegreerde knoppen voor het aanpassen van het volume en het navigeren door favorieten.

We zullen een volledige beoordeling van het Lenovo Smart Frame hebben zodra we een voorbeeldeenheid in handen hebben.

0 Shares:
You May Also Like