TuneIn Premium komt naar Alexa-apparaten, maar kortingen verdwijnen

Amazon Echo Dot top controls

Goed nieuws eerst: Alexa-gebruikers kunnen nu alle Premium-content van TuneIn streamen, inclusief Major League Baseball-games en live nieuwsuitzendingen. Het slechte nieuws? Je kunt je niet meer aanmelden voor TuneIn Live-toegang met korting.

TuneIn en Amazon maakten de aankondiging slechts een week na de eerste pitch van de uitgestelde MLB-seizoensaanpassing van 2022, aangezien Major League Baseball een van de gekroonde juwelen is van TuneIn’s Premium-niveau van $ 9,99 per maand. TuneIn Premium biedt ook commerciële-free nieuws van netwerken zoals CNN, Fox News Radio, CSPAN en MSNBC, evenals ad-free muziekzenders en live NFL-, NHL- en universiteitssportverslaggeving.

Voorheen konden Alexa-apparaten die toegang hadden tot TuneIn via de TuneIn Live-vaardigheid slechts een deel van de Premium-inhoud van TuneIn streamen. Degenen die al voor TuneIn Premium betalen, kunnen inloggen op de TuneIn Live-vaardigheid met hun TuneIn-inloggegevens, terwijl Prime-abonnee Alexa-gebruikers een korting van $ 2,99 per maand ($ 3,99 per maand voor niet-Prime-leden) kunnen betalen om een ​​subset van TuneIn Premium-producten te streamen.

Nu opent Alexa’s TuneIn Live-vaardigheid de deur naar alle inhoud van TuneIn Premium, maar je moet de volledige Premium-vergoeding van $ 9,99 per maand betalen. Nieuwe gebruikers kunnen zich niet langer aanmelden voor TuneIn Live-toegang met korting, hoewel bestaande gebruikers hun kortingen behouden.

“We wilden de TuneIn Live-vaardigheid verbeteren en verwarring bij gebruikers op de markt verminderen, vooral met de verschillende inhoud die insluitsels en verschillende prijspunten biedt”, vertelde TuneIn’s Lucas Askew aan TechHive. “Daarom hebben we besloten om TuneIn Premium en TuneIn Live op één lijn te brengen. Je hebt nu toegang tot al je favoriete TuneIn Premium-inhoud in de TuneIn Live-vaardigheid. Als gevolg hiervan hebben we de prijsstructuur gestandaardiseerd om in lijn te zijn met onze laagste maandelijkse prijs van Premium vandaag.”

Bestaande TuneIn Live-abonnees krijgen geüpgradede inhoud, maar “hun vorige prijsniveau blijft zoals het is”, bevestigde Askew.

Hoewel nieuwe Alexa-gebruikers zich niet meer kunnen aanmelden voor goedkopere TuneIn Live-toegang, biedt TuneIn een driemaandelijkse free proces.

Er is ook een free versie van TuneIn (inclusief toegang tot terrestrische streaming-radiostations en podcasts, maar geen grote sport- of reclame-free nieuws) dat vooraf is geladen op Alexa-apparaten.

0 Shares:
You May Also Like