Trifo’s Lucy robotstofzuiger doet dubbel werk als autonome patrouillebot

trifo lucy

De nieuwste robotstofzuiger van het in Californië gevestigde Trifo voert de meeste standaardtrucs uit die je zou verwachten van een autonoom vacuüm, inclusief het vermijden van objecten en kamer-voor-kamer reiniging, maar het heeft ook een slimme truc in zijn robothuls: de mogelijkheid om patrouilleren in uw huis en u waarschuwen voor ongewenste bezoekers.

De Alexa-compatibele Lucy-robotstofzuiger, die hier op CES debuteert, is uitgerust met een 1080p HDR-kleurencamera en een actieve dieptesensor die nachtzicht mogelijk maakt.

In combinatie met Lucy’s zes-core ARM SoC, helpen de camera en de sensor Lucy om mensen, huisdieren, meubels en andere obstakels te identificeren.

trifo lucy huisdier vermijden

Lucy kan objecten van minder dan 2,5 cm hoog detecteren en kan sokken, pantoffels en, nou ja, andere kleine voorwerpen vermijden (ja, we hebben het over kattenpoep).

Nog beter, Lucy kan de kamers in uw huis in kaart brengen en automatisch labelen. Zodra Lucy heeft uitgezocht welke kamers dat zijn, kun je haar eenvoudig vragen om een ​​specifieke kamer (bijvoorbeeld de keuken) schoon te maken via Alexa-spraakopdrachten.

Lucy zal een kamer bijvoorbeeld als slaapkamer bestempelen als er een bed in zit, terwijl de Trifo mobiele app een 3D-model van je huis kan maken, perfect voor het instellen van ‘schone’ en ‘niet schoonmaken’-zones. als “no-go”-lijnen. Lucy is ook ontworpen om afstand te houden van mensen en huisdieren terwijl ze zo dicht mogelijk bij meubels en andere levenloze voorwerpen stofzuigt.

trifo lucy 3D-huismodel

Het beste van alles is dat Lucy zowel in je huis kan patrouilleren als schoonmaken. Met behulp van het 3D-model van uw huis kunt u patrouillezones voor Lucy aanwijzen, evenals belangrijke gebieden in uw huis “vastzetten” (zoals kantoren, opslagruimten en deuropeningen) en Lucy de beste manier laten bedenken om een ​​oogje in het zeil te houden op dingen. Als Lucy een indringer in je huis ziet, stuurt ze je een mobiele melding.

Om terug te gaan naar de basis, heeft Lucy een zuigkracht tot 3.000 Pa en kan ze tot twee uur werken op haar oplaadbare batterij van 5.200 mAh.

Zoek naar Lucy die dit voorjaar in de uitverkoop gaat voor $ 800.

0 Shares:
You May Also Like