Tribit StormBox Micro 2 Bluetooth-luidsprekerreview: indrukwekkend geluid uit een kleine doos

Tribit Stormbox Micro 2

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Compact en mooiVeel volumeVerrassend goed geluidStof- en waterbestendig

Ons oordeel

Als je een luide, sonore, compacte luidspreker wilt die je aan je fiets of rugzak kunt vastmaken, doe je niet beter dan de betaalbare Tribit StormBox Micro 2.

Prijs bij beoordeling

$ 59,99

Beste prijzen vandaag

Amazone

Niet beschikbaar

De belangrijkste les die ik heb geleerd van het beoordelen van Tribit-producten, is dat je geen fortuin hoeft uit te geven om goed geluid te krijgen. Voorbeeld: de StormBox Micro 2, een draagbare persoonlijke Bluetooth-luidspreker met IP67-classificatie, robuust, klinkt goed voor zijn soortgenoten en kost u slechts $ 60.

Ontwerp

De Micro 2 meet 4 x 1,7 inch (BxH) en herbergt een enkele 1,75-inch luidspreker. De batterij van 4700 mAh levert ongeveer 10 uur geluid uit de versterker van 10 watt en duurt 2,5 uur om op te laden.

Aan de “voorkant” van de Micro 2 bevinden zich de aan / uit- en Bluetooth-koppelingsknoppen, indicatielampjes (stroom / batterijniveau), microfoongaatje en het ene uiteinde van de rubberen riem, die kan worden gebruikt om het apparaat aan je stuur te hangen, rugzakriem, of wat je nog meer bij de hand hebt. Een speakerpoort aan de onderkant van de behuizing voegt wat toe aan het geluid.

Tribit zegt dat de Micro 2 een IP67-classificatie heeft, wat betekent dat hij in staat moet zijn om het binnendringen van fijnstof te weerstaan ​​en 30 minuten in 1.3 voet water te overleven. Gezien de IP-classificatie zul je misschien verrast zijn door de kale USB Type-C-oplaadpoort aan de rechterkant van de luidspreker (een USB-C-naar-USB-C-oplaadkabel wordt meegeleverd in de doos). Terwijl de meeste waterbestendige luidsprekers de USB-C-poort bedekken, heb ik ze eerder gezien in weerbestendige luidsprekers.

Op de met stof beklede bovenkant van de luidspreker bevinden zich de drie belangrijkste bedieningselementen: lager volume; multifunctioneel (pauzeren, afspelen, volgende, vorige, Siri, oproepen beantwoorden, weigeren en wisselen) en het volume verhogen.

Uitvoering

Ik kan meestal, zo niet altijd, vertellen hoe een luidspreker gaat klinken, simpelweg door de opstarttonen. De zachte tonen van de Micro 2 waren veelbelovend, wat aangeeft dat de prijsstijging van $ 10 ten opzichte van zijn voorganger waarschijnlijk goed besteed geld was. Natuurlijk zijn de genoemde tonen monofoon, wat mijn vreugde beperkte, maar dat hoort natuurlijk bij deze vormfactor.

Voor een monoluidspreker gaf de Micro 2 mijn reeks testmelodieën (alles van filmtracks tot heavy metal tot hiphop) heel goed weer. Er is een behoorlijke helderheid (hoge en hoge middenfrequenties) en een goede afbakening van instrumenten en stemmen.

Opmerkelijk is dat de Micro 2 zelfs een behoorlijke hoeveelheid dreun levert voor zijn grootte, en sub-bas (onder 60 Hz) wordt gesuggereerd, zo niet precies volledig gerealiseerd. Zelfs een minimale hoeveelheid sub-bas is een hele prestatie voor een luidspreker van dit formaat.

Waar de Micro 2 je waarschijnlijk zal verrassen is met zijn volume. Ik was in staat om het geluid onaangenaam luid op mijn bureau te zetten, en irritant luid (voor anderen) als ik buiten was. Om op te starten, vervormt de audio niet merkbaar op hogere niveaus. Al met al heb ik voor een kleine monofoon nog nooit beter gehoord. Zijn voorganger was goed, maar deze iteratie is een duidelijke snit hierboven.

Een terzijde: met de luidspreker met een diameter van slechts 1,75 inch, had Tribit mogelijk twee drivers kunnen plaatsen voor een vleugje stereoscheiding. Gewoon zeggen.

Lekker waar voor je geld

De Tribit StormBox Micro 2 is net zo’n goede luidspreker als ik heb gehoord in deze kleine vormfactor, hij is betaalbaar. Genoeg gezegd.

Jon is een muzikant, voormalig x86/6800-programmeur en een lange tijd (eind jaren 70) computerliefhebber die in de baai van San Francisco woont.

0 Shares:
You May Also Like