Tribit Starlet01 kinderkoptelefoon review: verbazingwekkend geluid voor een schijntje

Tribit Starlet01 haedphones

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Verbazingwekkend geluid voor de prijsZeer comfortabelNiet-microfoon gevlochten kabelMic en dB cut-schakelaar

nadelen

dB-schakelaar op een plaats waar kinderen hem kunnen verwisselenTRRS-naar-TRS-adapter niet inbegrepenAlleen bekabelde verbindingen

Ons oordeel

Deze bedrade hoofdtelefoon is een absoluut ongelooflijk koopje en zou een veelvoud van de prijs van $ 19 hebben. Geweldig geluid, dB-begrenzing en uitstekend comfort voor een belachelijke prijs.

Prijs bij beoordeling

$ 18,99 (Tribit-modelnummer TR-KH01)

Vandaag de beste prijzen: Tribit Starlet01-hoofdtelefoon voor kinderen

Amazone

$ 18,99

Free

De eerste dingen eerst: de Starlet01 (Tribit’s modelnummer TR-KH01) kinderhoofdtelefoons klinken veel beter dan een headset van $ 19 (er is een microfoon) heeft enig recht om te klinken. Inderdaad, de sonics zijn vergelijkbaar met veel producten die vijf keer zoveel kosten. Sterker nog, de Starlet01 is uitzonderlijk comfortabel. Kleur me onder de indruk.

Tribit Starlet01 ontwerp en functieset

Wat betreft hun kleurenschema: ik eis het hoogste offer voor het dragen van een niet-roze headset in huis tijdens het testen. Het bedrijf stuurde me niet de meer mannelijke mintgroene headset, maar ik ging door. (De buren lachten goed.) En als je een hoofdvak genderstudies bent, doe dan geen moeite – het kan me niet schelen.

Iets wat je meteen moet weten, is dat de Starlet01 eigenlijk een headset is met een inline microfoon (en een dB-schakelaar) op de captive-kabel. Deze kabel wordt getipt door een TRRS-connector (Tip/Ring/Ring/Sleeve), zodat de microfoonuitgang beschikbaar is voor headset-aansluitingen. Dit werkt prima op de meeste mobiele telefoons (dat wil zeggen, de telefoons met aansluitingen), tablets, pc’s en vergelijkbare hardware. Maar zonder een TRRS-naar-TRS (dat wil zeggen, normale stereo Tip/Ring/Sleeve) adapter kunt u problemen krijgen.

Er is echter een 3,5 mm aux-connector op de tegenoverliggende cup die kan worden gebruikt voor normale stereo-aansluitingen en voor het doorlussen van meerdere Starlet01’s. U moet uw eigen stereokabel van 3,5 mm voorzien. Aangezien u in het begin slechts $ 19 uitgeeft, kunt u zich goede veroorloven. (Maak ze lang, tenzij je eens goed wilt lachen ten koste van de kinderen.)

Helaas verlies je bij gebruik van de aux-poort de 94dB/85dB-schakelaar/weerstand op de captive-kabel die de output van de hoofdtelefoon beperkt tot 85db voor kindluisteraars. Misschien wilt u het gezegde opnemen nadat u het op 85dB hebt ingesteld, omdat elk normaal nieuwsgierig kind ermee zal apen. Plak de multifunctionele knop echter niet vast, want die wordt gebruikt voor telefoongesprekken (beantwoorden, ophangen) en voor afspeelbediening (afspelen/pauzeren en nummer vooruit/terug).

Net als de eveneens goedkope ThinkWrite Ultra Durable Pro, gebruikt de Starlet01 een rechte kabel met een gevlochten kabel. In tegenstelling tot het product van ThinkWrite is deze kabel echter niet microfoon. Dat betekent dat stoten of schrapen geen geluid in de hoofdtelefoon veroorzaakt.

Prestaties van de Tribit Starlet01

Als ik de Starlet01 had gehoord voordat ik de ThinkWrite had besproken, had ik misschien zwakkere bijvoeglijke naamwoorden voor de laatste gebruikt. Hoewel de ThinkWrite-koptelefoon erg goed klinkt, klinkt de Starlet01 net zo goed of beter. Ik weet zeker dat dat in ieder geval gedeeltelijk te wijten is aan de niet-microfoonkabel. Het is dichtbij, maar ik noem het in het voordeel van Tribit vanwege het gebrek aan microfonische artefacten.

Wat betreft de details van “klinkt goed”, ik bedoel, er is een behoorlijke hoeveelheid bas en het is strak, niet slap zoals bij sommige goedkope blikjes. Het middenbereik is redelijk goed gedefinieerd en er is genoeg topklasse dat je niet het gevoel van saaiheid krijgt waar zoveel goedkope headsets last van hebben.

De Tribit Starlet01 voldoet niet aan de standaard van Marshall Major IV’s of de Edifier Stax Spirits, maar ik had geen probleem om er een goed uur naar te luisteren. Inderdaad, ik vond ze sonisch aangenamer dan de koptelefoons die ik heb gehoord van grote leveranciers van audio-interfaces in hun podcasting-packs. Als ik kieskeurig ben, zou ik graag wat meer definitie en instrumentscheiding in het middenbereik willen. Maar voor 19 dollar? Shees.

Er is geen draadloze Bluetooth, dus er is duidelijk geen batterijduur te melden. Even terug naar comfort: er is veel vulling in zowel de oorschelpen als op de hoofdband. Aangezien ze de maat hebben voor kleinere oren en schedels, is het een bewijs dat ik me comfortabel voel om ze te dragen. Er zat net genoeg extensie in de opvouwbare oorschelpen om dit mogelijk te maken.

De Tribit Starlete01 klinkt of voelt niet goedkoop aan

Ik was absoluut verbaasd over het geluid en het comfort van de Starlet01, zelfs als ze zijn ontworpen voor kleinere hoofden en oren. Het zou leuk zijn als ze een TRRS-naar-TRS-adapter in de doos stoppen, maar $ 19? Ik zou deze in een oogwenk voor elk kind kopen.

0 Shares:
You May Also Like