TP-Link voegt videodeurbel toe aan Kasa smart home-lijn

kasa video doorbell

Het merk Kasa Smart van TP-Link biedt tal van dimmerschakelaars, slimme stekkers en beveiligingscamera’s, maar een belangrijk product, namelijk een videodeurbel, ontbrak in actie. TP-Link ging door en stopte dat gat op de virtuele CES van dit jaar, en het boog ook een reeks andere nieuwe en bijgewerkte slimme apparaten.

De Kasa Smart Doorbell (model KD110) wordt later dit jaar verwacht en wordt geleverd met een videoresolutie van 1080p (geen woord over het gezichtsveld) en AI-aangedreven persoonsdetectie. Video’s kunnen lokaal worden opgeslagen op een microSD-kaart (tot 128 GB opslagruimte wordt ondersteund) of in de cloud, op voorwaarde dat u zich aanmeldt voor het Kasa Care-abonnement van TP-Link ($ 3 per maand geeft u 30 dagen opslagruimte voor een enkele camera, terwijl een abonnement van $ 10 per maand dekt maximaal 10 camera’s). De behuizing van de videodeurbel is IP64-gecertificeerd voor bescherming tegen het binnendringen van stof en spatwater in elke richting (in dit verhaal lees je alles over IP-codes). Het wordt ook geleverd met een binnenbel. De deurbel kan rechtstreeks verbinding maken met wifi-netwerken (wat betekent dat er geen hub nodig is), en ondersteunt ook spraakopdrachten van Alexa en Google Assistant.

Nieuwe Kasa dimmerschakelaars

Hierna volgen een aantal dimmerschakelaars, te beginnen met de nieuwe bewegingsgestuurde Kasa Smart Dimmer Switch, die een bewegingsdetector heeft die uw lichten kan uitschakelen wanneer er gedurende een bepaalde periode geen beweging is gedetecteerd. Een omgevingslichtsensor dooft de lichten overdag, terwijl een fade-in/out-functie de helderheid van je lichten ‘s ochtends en voor het slapengaan zachtjes verhoogt en verlaagt.

kasa bewegingsgestuurde dimmer schakelaar

Ook nieuw is de Kasa Smart WiFi-lichtschakelaar met 3-weg dimmerkit, die de meeste functies van de bewegingsgestuurde schakelaar deelt, maar de bewegingssensor verwisselt voor een driewegbediening. Beide dimmerschakelaars ondersteunen Alexa, Google Assistant en Samsung SmartThings.

Beveiligingscamera’s voor binnen en buiten

De Kasa Spot Pan Tilt ondersteunt 2K en beschikt over een Starlight Night Vision-functie, die nachtzicht in kleur belooft bij weinig licht dankzij een starlight-sensor. Met bewegingsregistratie kan de camera een gedetecteerd onderwerp volgen, terwijl u in de Patrol-modus specifieke gebieden in de kamer kunt aanwijzen waar de camera periodiek op inzoomt. Net als bij de nieuwe Kasa videodeurbel kun je kiezen voor lokale opslag (tot 256 GB op een microSD-kaart) of cloudopslag (bij een Kasa Care-abonnement).

kasa spot pan tilt

Net als bij de Kasa Spot Pan Tilt ondersteunt de nieuwe Kasa Cam Outdoor 2K-video en Starlight Night Vision. De camera is uitgerust met een geïntegreerde schijnwerper, terwijl de IP65-gecertificeerde behuizing bescherming biedt tegen het binnendringen van stof en waterstralen die in elke richting worden gespoten. Lokale en cloud-video-opslag wordt ondersteund, samen met spraakopdrachten van Alexa en Google Assistant.

Ten slotte biedt TP-Link een single-outlet-versie van zijn Kasa Smart Wi-Fi Outdoor Plug, die wordt geleverd met IP64-weersbestendigheid en (zoals bij de meeste Kasa-smartapparaten) Alexa en Google Assistant-ondersteuning.

TP-Link heeft nog geen prijzen bekendgemaakt voor de nieuwste Kasa smart home-gadgets, die ‘in 2021’ zullen aankomen.

0 Shares:
You May Also Like