TP-Link lanceert zijn Tapo smart home-merk in de VS

Tapo-C310 outdoor security camera

TP-Link zegt dat sommige van zijn Tapo smart home-producten, die al meer dan twee jaar in Europa verkrijgbaar zijn, nu via Amazon beschikbaar zijn voor Amerikaanse consumenten. Het bedrijf maakte zijn voornemens eerder al bekend op CES afgelopen januari. De lancering van budgetvriendelijke producten omvat twee beveiligingscamera’s voor binnen, twee modellen voor buiten en een LED-lichtstrip in kleur.

Tapo-C210 pan/tilt beveiligingscamera voor binnen

TP-Link

De Tapo C210 pan/tilt-beveiligingscamera ($ 34,99) kan de lens 360 graden pannen en op en neer kantelen over een boog van 114 graden. De Tapo C110 Spot-camera ($ 29,99) is een stationair model met een gezichtsveld van 105 graden. TP-Link zegt dat beide binnencamera’s een 2K-resolutie hebben, op AI gebaseerde bewegings- en persoonsdetectie, zwart-wit nachtzicht met een bereik van 30 voet en tweerichtingsaudio met een ingebouwde sirene en lichtalarm.

Elk van de camera’s kan een microSD-kaart hosten met een capaciteit tot 256 GB (kopers moeten hun eigen kaart voorzien), en er is een optionele abonnementsservice voor maximaal 30 dagen video-opslag in de cloud.

Tapo-L900-10 LED-lichtstrip

TP-Link

De buitenbeveiligingscamera’s Tapo C310 en Tapo C320WS van TP-Link (respectievelijk $ 49,99 en $ 59,99) zijn ook uitgerust met 4-megapixel-beeldsensoren die een 2K-resolutie kunnen leveren. De Tapo C320WS (foto bovenaan) heeft geïntegreerde schijnwerpers en een starlight-sensor voor verbeterde nachtzichtprestaties. Net als de binnenmodellen ondersteunen deze buitencamera’s tweerichtingsaudio en zijn ze uitgerust met slots voor maximaal 256 GB microSD-kaarten voor lokale opslag, naast het beschikbare abonnement voor cloudopslag.

De Tapo Smart L900-10 LED-lichtstrip ($ 44,99) is een full-color model. De door TP-Link geleverde box-shot geeft aan dat twee strips van elk 16,4 voet zullen worden aangedreven door een enkele muurwrat en controller. In het persbericht van TP-Link staat echter dat de strip 32,8 voet lang is, dus vermoedelijk kunnen de twee strips met elkaar worden verbonden. De L900-10 biedt tot 16 miljoen kleuren, ondersteunt dimmen en kan worden gesynchroniseerd met muziek.

0 Shares:
You May Also Like